2008-11-24 14:01:55

Sziasztok Srácok! :)

Idén egy új, különleges képességet fejlesztettem ki magamban. A lényege a következő: akármilyen vírus, vagy betegség felüti a fejét, azt én biztos, hogy elkapom.

 

Háromszor voltam eddig iszonyatosan megfázva, egyszer ételmérgezés szerű valamim volt… Most már emiatt kezdek egy picit morcos lenni, de lehet, hogy rá kéne jönnöm, hogy ezt a képességemet hogyan hasznosíthatom…:)  Most a változatosság kedvéért a mandulám gyulladt be. Múlthét szerdán már éreztem, hogy fáj valami, de nem nagyon tudtam mit tenni…na mindegy. :) Oroszlán vagyok, és a jegy különlegessége, hogy mindenen nagyon hamar túlteszi magát. Szóval pár napra az előre látható program: itthon pihi. Ilyenkor sem unatkozom azért, mert sokat főzök, meg telefonálok. Mondjuk most ezt kihagyom, majd ha kevésbé fáj a torkom, akkor jöhetnek a hosszú beszélgetések. :)

 

 

Alvin és a Mókusok koncerten jártam a PeCsában. Ahogy odaértem, rögtön eszembe jutott az én Nagykoncertem. Egy pillanatra újra átéltem azt az érzést. :) Gabival meg Fekával mentem, hát mit mondjak, sikerült egy hatalmasat buliznom, azóta is beteg vagyok. De imádom a koncerteket, ha hallom, hogy valahol koncert van, nem tudok itthon maradni.

 

A Vivában is voltam, egy elég fura interjún. Mindenről kellett beszélnem, ami „első” volt. :) Nem is hiszitek, de ezek általában nehéz kérdések, hiszen már annyi emlékem van. :) Na szóval , Adával végig nevettük az egész interjút, de hát elég vidám napom volt. Remélem, Ti is élveztétek.

 

Szerdán a Tűzoltó utcai gyermekklinikán jártam. Több órát ott töltöttünk, játszottunk a gyerekekkel. Ott volt még Fruzsi Bennel, Erik Kisóval, kicsit furán is éreztem magam, amikor beültem közéjük énekelni, de jött Puskás Peti, hogy ne aggódjak, nem maradok egyedül. :) Úgyhogy mindenfélét énekeltünk, kiskarácsonyt, micimackót…Rajzoltunk is. Szerintem vicces lehetett azt nézni, hogy mindnyájan mennyire élveztük. :) Aztán felvittek minket az intenzív osztályra. Ez azért lelkileg már picit megterhelőbb volt. Szerintem minden ember szíve összeszorul, ha kisgyerekeket lát nagyon betegen. Először meg is illetődtem, de aztán leültem hozzájuk beszélgetni. Nagyon örültek nekünk, csillogó szemmel figyeltek mindent, örültem, hogy ott lehettem.

 

Holnapra már elég sok mindent elterveztem. Először is, felkelek, csinálok magamnak egy hatalmas reggelit, majd irány az orvos, mert ez már nem állapot. Majd ha hazaértem, válaszolok a leveleitekre. Igazán igyekszem minél hamarabb válaszolni, csak amikor válaszolok, jönnek is az újabbak…nem mintha panaszkodnék, hisz ez nagyon, jó, csak nehezen érem utol magam. Írjatok minél többet! :)

 

Mennem kell lassan, legyetek rosszak és hógolyózzatok. Én remélem, hogy megmarad a hó. :) Kezd eléggé karácsonyi hangulatom lenni.

 

Puszi, Lxla


Írta: Lola18
Címkék:
Értékelés: 4.02 Hozzászólások: (16)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 16
Dani

Szia!
Jobbulást minden következő betegségedre.
Hógolyózás? :) Majd ha lesz hó ami megmarad, hógolyócsata? :D
2009-01-09 13:07:38

Dani

Az szép, mindenesetre minden betegségedre jobbulást előre is meg utólag is :)
2009-01-09 13:05:39

Bancsi91

“Ne ijeszd el magad az élettől azzal, hogy csupán a gondokról s a bajokról képzelegsz. Ne vetítsd előre még nem létező, se ne éleszd újra letűnt bajaidat. Amikor gondok kínozzák sorsod, tedd fel a kérdést: mi az, ami most elviselhetetlen? A választ magad előtt is szégyellni fogod - sem a jövő, sem a múlt nem nehezedik rád, mindig csak a jelen. Az előbbi talán be sem következik, az utóbbi pedig már régen elmúlt. A jelen súlya a kisebbik, ha körülhatárolod. Milyen ember az, aki még a jelent sem képes önmagában elviselni? - Ha félreteszed, ami bánt, máris a legnagyobb biztonságban érezheted magad.
Vajon ér-e annyit bármilyen dolog, hogy lelked rosszul érezze magát miatta? Találsz-e valamit, ami miatt érdemes a bánkódáshoz lealacsonyodnod; sóvárgó, magába süppedő arccal csüggedned valami mulandó felett?
Emberrel nem történhet meg, ami nem emberi; ahogyan ökörrel, szőlővel, kővel nem eshet meg olyasmi, ami ökörhöz, szőlőhöz, kőhöz nem illik. Isten nem sújt olyannal, ami elviselhetetlen.
Ha egy külső jelenség bánt, tulajdonképpen nem maga a jelenség nyugatalanít, hanem a róla alkotott elképzelésed. Márpedig csak tőled függ, hogy ezt megszüntesd. Ha a rossz érzés oka a lelkedben rejlik - tulajdonoddá, elválaszthatatlan részeddé lett -, ugyan ki akadályozhatná meg hogy hibás felfogásodat magad orvosold? Amikor nem teheted meg, amit helyesnek tartasz, nem okosabb-e megújult erővel tevékenykedni, mint felette bánkódni?
Ha megtetted, amit tenned kell, az eredménytelenség oka nem benned rejlik. A dolgokat elfogadni tudni annyi, mint helyesen értelmezni. Ha ezt megértetted, semmi felett nem kell bánkódnod: az út a te utad, a természet mérte rád - neked csak járnod kell rajta.”
2008-12-20 15:27:09

Banánka

Szia Lola!

Nagyon örültem mikor megláttam, hogy van blogod és látogatod is rendszeresen!
Egyébként szeretnék mielőbbi gyógyulást kívánni neked!
És kellemes ünnepeket kívánok!! Ui: Nagyon imádlak!!!
(Bárcsak egyszer beszélhetnék veled élőben életem legszebb ajándéka lenne!)
Boldog karácsonyt!
Egy lány Esztergomból
2008-12-20 14:54:16

Lajos

Helo! Melyik lesz a következő koncert amire el mész.Eszméletlenül izgató vagy a képen .
2008-12-15 21:31:03

Szavári Alexa

Szia Lola!(:

Nagyon régóta rajongód vagyok. Te vagy a példaképem (:Mindennap az új cd-det hallgatom amikor reggel felkelek már akkor is és néha még a suliban is. Az osztálytársaim már Lolának hívnak engem. Van olyan aki azt mondja hogy hasonlítok rád pedig szerintem nem de jó lenne És írtam az aktív angyalkának is hogy nagyon szeretnék veled tölteni egy napot. Nagyon remélem hogy sikerülni fog.Amikor megjelent a weboldaladon a tornazsák rögtön rendeltem is egyet és amint géphez ülök rögtön felmegyek a weboldaladra Megnézem hogy van-e valami új dolog vagy vlog.Nekem lenne a legeslegjobb karácsonyom ha az aktívos sikerülne,de a szülinapom is most volt.

Puszíí!Egy nagyon-nagy rajongód(L)(:
2008-12-13 09:49:26

    1 2 3    Következő 6 »

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: hat meg hét =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

Lola ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Mától saját blogom lesz. Minden olyat leírok, ami számomra nagyon fontos. Énekesnő. Lemezei: Élj a mának (2007) Álomtánc (2005). Elismerések: VIVA Comet közönségdíj, Popcorn - év énekesnője, a Jetix Tv - év énekesnője, Bravo Otto - év énekesnője közönségdíj.

ÜZENŐFAL

2008-06-30 22:38:24 Gólya "Oly bölcs a szív, s ha más irányba téved, A vágyak színes tengerén, ..... ... ....! " ... maradna rá,Lola?

2008-06-30 17:32:37 Mariahforever91 Szia Lola!
Én nem nemtartozom a "Lola fan" klubhoz.
Hanem csak azért írok mert szeretnék neked gratulálni az essig elért sikerekhez és a kiadott albumokhoz.Eléggé jó hangod van és sztem még sok-sok jó és rossz élményed lesz még a karriered során.
És nagyon figyelj az újságírók kérdéseire mert eléggé kiszámíthatatlanok,rosszul járt már velük a kedvecn énekesem is Mariah Carey.Lényegében annyit szeretnék mondani h ne érjen annyi sok szerencsétlenség mint a kedvencemet,de viszont érjen is annyi siker mint őt érte.
Szia pusz!
Sac

2008-06-30 17:07:45 Szabcsy Szia lola!
Nagyon jó volt a Dunakiliti koncerted edigieken amiken voltam ez volt a legjobb kivéve a nagykoncid az volt a legtutibb!!!!!:D
Köszönöm,hogy megdicsérted a csuklószorítómat!!:P!
És kössz,hogy névre szólóra írtad alá Lolás füzetemet!
Puxi!
Szia!
Üdv:Szabcsy!

2008-06-30 12:09:14 Taschek Norbert Szia Lola,nagyon tetszik ahogy énekelsz,nagyon szép hangod vagy és te magad is gyönyörű vagy.Csak így tovább sok sikert a továbbiakban neked.Kivánom hogy a csúcsok csúcsára jussál.Szia

2008-06-30 12:00:04 szilvi szia Lola! nagyon jó vagy,te vagy a kedvencem.alig várom a 3.lemezedet:)

2008-06-29 11:42:28 Szabi és Móni Szia lola ! Tegnap juni 28.-án tökjó volt a koncid naon jol éreztuk magunkat annyit kiábáltunk hogy elment a hangunk de egyszer halászira is jöhetnél vagy óvárra nagyon jo volt köszi lola!!!!!!

2008-06-27 20:17:09 Edina Szia Lola!
Nagyon jól szerepeltél a cometen! Légyszi írj a blogodba, hogy mi történt veled mostanában! Üdv: Edina

2008-06-24 15:55:48 Kata Lola csak enyi imádom aszámaiadat

2008-06-23 20:12:02 Száraz Nikolett Szia Lola! Néztem a Viva tv-n a VIVA COMET 2008-as gálát és nagyon jó volt te előadásod! Az e-mailomra nem tudod elküldeni az autógramm címed?? Ha meg tudod adni ( valóra váltod egy álmom ) !!! Nagyon szeretlek LOLA !!!!!!!!! (L)
CcUuPp:Száraz Nikolett ( e-mailom:szaraz96@freemail.hu)

2008-06-23 15:02:01 Szandra sziasztok én azt szeret ném tud ni hogy igaz e az persze szerintem nem mert az egyik oldalon az volt írva hogy lola beteg http://www.loola.mlap.hu
vagyis az hogy ki kell venni a petefészkét meg ilyenek.

2008-06-22 22:40:06 kaoszman Hello! Voltam Villamosnapon, és nagyon tetszett a fellépésed Lola! Így tovább.!

2008-06-22 15:54:13 HardRic http://kepfeltoltes.hu/080622/Cucc017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ezt én csinálam rólad!
Jó, bár rövid volt a koncert Balassagyarmaton!

2008-06-22 13:14:46 domi szia lola. te vagy a kedvencem minden sztár közül!!!!!majd beszélünk az iwiw-en ha rá érsz????!!!!

2008-06-22 10:08:39 Patocskai Rita helloLola!Te hogyan lettél sztár? Én is aza akarok lenni, de nem tom hogyan kezdjek hozzá.Segíts!

2008-06-21 14:36:22 Tóth Bianka Szia Lola!Nem tudom hogy emlékszel e rám de taéiztunk az Aréna Plázában.Adtam neked egy könyvet amit rólad írtam.És érdekelne a véleményed.Léci írd bele a blogodba.Köszi Bia

2008-06-21 03:03:33 Parragi Dóra Na szijja! Te is most érettségiztél ojj de jó. =) én detto. =) Szóbeli milyen lesz? Rég láttalak. Örülök, hogy így befutottál! Sok sikert! Vagyis ezt nem szabad. Kéz és lábtörést! =)) Ha van kedved majd dumálhatnánk vmikor. =))) Pusszmák (Dóri a tanodából=)

2008-06-20 13:42:49 Eszti Szia Lola!! nagy rajongód vagyok!!:)
amúgy mi az ifazi neved?? VÁLASZOLJ!

2008-06-18 09:39:38 Lola baby Szia Lola!Ott voltam a mélykúti koncerteden és nagyon jó volt!Remélem emlékszel rám!Én vagyok az aki kért tőled puszit!Csak te nem adtál:((sajnos)Na puszóka Szia!

2008-06-17 23:17:16 wobe szia lola!
viva cometen odamentem hozzád, és azt mondtam, hogy nem szeretlek, de aztán odajöttél hozzám későb, és megkérdezted, hogy mért nem... nem tom mért, de nagyra tartom ezt a gesztust, és bár a zenéd még mindíg nem a kedvencem comet óta mint ember nagyott nőttél a szememben! sajnálom, ha valaha előítéletem volt rólad, már látom, hogy tök jó fej vagy!

2008-06-16 22:03:48 Lola(VIP) Sziasztok!Köszönök mindent,nagyon sok erőt adtok nekem...remélem nem fogtok ezután sem csalódni bennem..sok puszi..Lola

© StoryOnline 2007