2009-06-09 12:10:58

A megígért hosszú blog

Sziasztok!!!Ahogy megígértem, itt vagyok. :) Nehéz lesz így elmesélni az utóbbi pár napomat, de azért megpróbálom. Annyira felpörögtek az események, hogy el nem hinnétek.

 Csütörtökön rendezték meg a Comet Díjátadót. Ez volt már a negyedik ilyen rendezvény amin részt vettem. El nem hinnétek, hogy ilyenkor mennyire izgulunk. De megérte!!! Sikerült nyernem! Annyira nem számítottam rá, hogy amikor kimondták a nevem, még ülve is maradtam. Aztán annyira hosszúnak tűnt az az út a színpadig :) Eléggé zavarban voltam, nem tudom, hogy pontosan mit sikerült mondanom. :) Ahogy ott álltam, beszéltem és néztelek titeket, nagyon boldog voltam. Minden porcikám bizsergett és éreztem, hogy rögtön elbőgöm magam. :) Gyorsan lemenekültem a színpadról, és mindenki nyakába ugrottam. Ott volt Gábor , Anikó,  a stylistok, Niki és Tibi, a fodrászom Krisz, a koreográfusunk, táncosaink, mindenki. Annyi embernek kell megköszönni, h azt sem tudtam hol kezdjem. Aztán jöttek a különböző riportetek, és interjúkat csináltak velem. Nagyon elhúzódott az idő, és egyszer csak valaki azt mondta: 2 perc és Dáviddal színpadon vagytok. Na innen kezdődött az iszonyatos rohanás...magassarkú le, mezítláb rohantam a harmadikra, mert a lift nagyon lassú volt. Ott meg alig találtuk a ruháimat. A lényeg az, hogy már mindenki kétségbe esett, hogy hogyan érek vissza. De azért sikerült megoldani, mert valahogy csak színpadra kerültem. :) Nagyon sokat gyakoroltunk erre a fellépésre, és úgy érzem, hogy nagyon jól sikerült. Örülök, hogy egy musicalt énekelhettem. Ha láttátok tudjátok, hogy igyekeztünk viccesre venni az egészet...a fiúk még fésülködtek is a színpadon. :) Egyébként imádom ezt a korszakot, úgyhogy a ruhák se voltak idegenek tőlem.  Az a 3 perc egy hatalmas buli volt. Ahogy végeztünk, visszamentünk az öltözőbe. Na ott kezdtem el felfogni mindent. Akkora bologságot éreztem! Azonnal hívtam apumat, mert tudtam hogy valahol ott áll a közönségben. Ő sem számított a díjra, úgyhogy nagyon boldog volt. Nagyon picit maradtam az after partyn, de hát az nagy igazság, hogy ott általában a fellépők, meg nyertesek nem maradnak túl sokáig. Mindenki kikészül addigra idegileg. :)

Ahogy hazaértem, még órákig nem tudtam elaludni. Pedig 7kor keltem, mert mentem  a Reggelibe. Annyira kómás voltam. gyorsan felöltöztem, felvettem a gyönyörű rózsaszín magassarkúmat, ami a Cometen is szerencsét hozott. :) Beszálltam a liftbe, pont Anikóval telefonáltam, majd egyszer csak ahogy felébredtem eszembe jutott. hogy Jesszusom! NYERTÜNK!!!! :) Ilyen hangulatban telt a péntek.

Szombaton délre mentem a Westendhez a Bravo főpróbájára. Ott volt már Gabi, Mark, Tomi, Sp. Mivel 2 órát csúszott a próba, elég jól elszórakoztattuk magunkat. Aerobikoztunk, mekit ettünk, néztük a többi próbát, és nagyon sokat röhögtünk. Hol sütött a nap, hol esett, de ez a Bravonál
már megszokott. :) Aztán jött értem Ákos és elindultunk Győrbe, fellépésre. Annyira izgultam már, szerintem nem voltam beszámítható. :) Ahogy vége lett, rohantunk vissza pestre. Akkora tömeget, ami a Westend tetején volt! Ejha, szépen összegyűltünk. :)
Bejutottam  VIPbe és rengeteg ismerőssel találkoztam. Itt is jó volt a hangulat. Aztán megint jöttek a díjátadások, kapott az AFC, Mark, Gabi és én is!!!!!! :):):):) Ha lehet, még jobban feldobódtam. És apum is ott állt mellettem:) Fantasztikus hétvégém volt. Aztán még jött a fellépés része, azt mindenki örömmámorban nyomta végig:D Úgy éreztük, hogy ezt meg kell ünnepelni, úgyhogy mindenki a Holdudvarban kötött ki. :) Jelentem, megünnepeltük!!!!

Mégegyszer köszönök mindent mindenkinek!!! A rengeteg szavazatot, és azt hogy vagytok nekünk! Nagyon boldoggá tettetek és igyekszem meghálálni. :D

Legyetek nagyon rosszak!!!!

Lxla


Írta: Lola18
Címkék:
Értékelés: 3.95 Hozzászólások: (0)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

BLOG LEÍRÁSA

Lola ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Mától saját blogom lesz. Minden olyat leírok, ami számomra nagyon fontos. Énekesnő. Lemezei: Élj a mának (2007) Álomtánc (2005). Elismerések: VIVA Comet közönségdíj, Popcorn - év énekesnője, a Jetix Tv - év énekesnője, Bravo Otto - év énekesnője közönségdíj.

ÜZENŐFAL

2008-06-30 22:38:24 Gólya "Oly bölcs a szív, s ha más irányba téved, A vágyak színes tengerén, ..... ... ....! " ... maradna rá,Lola?

2008-06-30 17:32:37 Mariahforever91 Szia Lola!
Én nem nemtartozom a "Lola fan" klubhoz.
Hanem csak azért írok mert szeretnék neked gratulálni az essig elért sikerekhez és a kiadott albumokhoz.Eléggé jó hangod van és sztem még sok-sok jó és rossz élményed lesz még a karriered során.
És nagyon figyelj az újságírók kérdéseire mert eléggé kiszámíthatatlanok,rosszul járt már velük a kedvecn énekesem is Mariah Carey.Lényegében annyit szeretnék mondani h ne érjen annyi sok szerencsétlenség mint a kedvencemet,de viszont érjen is annyi siker mint őt érte.
Szia pusz!
Sac

2008-06-30 17:07:45 Szabcsy Szia lola!
Nagyon jó volt a Dunakiliti koncerted edigieken amiken voltam ez volt a legjobb kivéve a nagykoncid az volt a legtutibb!!!!!:D
Köszönöm,hogy megdicsérted a csuklószorítómat!!:P!
És kössz,hogy névre szólóra írtad alá Lolás füzetemet!
Puxi!
Szia!
Üdv:Szabcsy!

2008-06-30 12:09:14 Taschek Norbert Szia Lola,nagyon tetszik ahogy énekelsz,nagyon szép hangod vagy és te magad is gyönyörű vagy.Csak így tovább sok sikert a továbbiakban neked.Kivánom hogy a csúcsok csúcsára jussál.Szia

2008-06-30 12:00:04 szilvi szia Lola! nagyon jó vagy,te vagy a kedvencem.alig várom a 3.lemezedet:)

2008-06-29 11:42:28 Szabi és Móni Szia lola ! Tegnap juni 28.-án tökjó volt a koncid naon jol éreztuk magunkat annyit kiábáltunk hogy elment a hangunk de egyszer halászira is jöhetnél vagy óvárra nagyon jo volt köszi lola!!!!!!

2008-06-27 20:17:09 Edina Szia Lola!
Nagyon jól szerepeltél a cometen! Légyszi írj a blogodba, hogy mi történt veled mostanában! Üdv: Edina

2008-06-24 15:55:48 Kata Lola csak enyi imádom aszámaiadat

2008-06-23 20:12:02 Száraz Nikolett Szia Lola! Néztem a Viva tv-n a VIVA COMET 2008-as gálát és nagyon jó volt te előadásod! Az e-mailomra nem tudod elküldeni az autógramm címed?? Ha meg tudod adni ( valóra váltod egy álmom ) !!! Nagyon szeretlek LOLA !!!!!!!!! (L)
CcUuPp:Száraz Nikolett ( e-mailom:szaraz96@freemail.hu)

2008-06-23 15:02:01 Szandra sziasztok én azt szeret ném tud ni hogy igaz e az persze szerintem nem mert az egyik oldalon az volt írva hogy lola beteg http://www.loola.mlap.hu
vagyis az hogy ki kell venni a petefészkét meg ilyenek.

2008-06-22 22:40:06 kaoszman Hello! Voltam Villamosnapon, és nagyon tetszett a fellépésed Lola! Így tovább.!

2008-06-22 15:54:13 HardRic http://kepfeltoltes.hu/080622/Cucc017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ezt én csinálam rólad!
Jó, bár rövid volt a koncert Balassagyarmaton!

2008-06-22 13:14:46 domi szia lola. te vagy a kedvencem minden sztár közül!!!!!majd beszélünk az iwiw-en ha rá érsz????!!!!

2008-06-22 10:08:39 Patocskai Rita helloLola!Te hogyan lettél sztár? Én is aza akarok lenni, de nem tom hogyan kezdjek hozzá.Segíts!

2008-06-21 14:36:22 Tóth Bianka Szia Lola!Nem tudom hogy emlékszel e rám de taéiztunk az Aréna Plázában.Adtam neked egy könyvet amit rólad írtam.És érdekelne a véleményed.Léci írd bele a blogodba.Köszi Bia

2008-06-21 03:03:33 Parragi Dóra Na szijja! Te is most érettségiztél ojj de jó. =) én detto. =) Szóbeli milyen lesz? Rég láttalak. Örülök, hogy így befutottál! Sok sikert! Vagyis ezt nem szabad. Kéz és lábtörést! =)) Ha van kedved majd dumálhatnánk vmikor. =))) Pusszmák (Dóri a tanodából=)

2008-06-20 13:42:49 Eszti Szia Lola!! nagy rajongód vagyok!!:)
amúgy mi az ifazi neved?? VÁLASZOLJ!

2008-06-18 09:39:38 Lola baby Szia Lola!Ott voltam a mélykúti koncerteden és nagyon jó volt!Remélem emlékszel rám!Én vagyok az aki kért tőled puszit!Csak te nem adtál:((sajnos)Na puszóka Szia!

2008-06-17 23:17:16 wobe szia lola!
viva cometen odamentem hozzád, és azt mondtam, hogy nem szeretlek, de aztán odajöttél hozzám későb, és megkérdezted, hogy mért nem... nem tom mért, de nagyra tartom ezt a gesztust, és bár a zenéd még mindíg nem a kedvencem comet óta mint ember nagyott nőttél a szememben! sajnálom, ha valaha előítéletem volt rólad, már látom, hogy tök jó fej vagy!

2008-06-16 22:03:48 Lola(VIP) Sziasztok!Köszönök mindent,nagyon sok erőt adtok nekem...remélem nem fogtok ezután sem csalódni bennem..sok puszi..Lola

© StoryOnline 2007