VÁLASSZ: -

2009-01-27 11:58:37

Magamhoz képest elég hamar új bloggal jelentkezem. :)

Sziasztok!
 

 De hát, ha mesélni valóm van, akkor irok:) 

Nemrég voltam  a Vivában, ahol a tanár-diák viszony volt a téma. Ott volt Zola, Barnee, Pusi Peti, meg én. Nagy balhékat nem tudtam mesélni, mert én birtam a tanáraimat és a nagyrészüknek sok mindent köszönhetek. ha pl nem Nóri néni az elsős osztályfőnököm, akkor nem hiszem, hogy énekléssel foglalkoznék...ezt próbáltam volna ott is kifejteni, de Petiék nem nagyon hagyták. :) 

Aznap még fellépésem is volt, pesten, úgyhogy Ákos fél8ra jött értem. A helyszinen találkoztunk Korda Györggyel:) annyira birom:)  A fellépés után apa jött értem, és hazamentünk Hatvanba. Elég fáradt voltam, úgyhogy Ákosnál felejtettem a táskámat....szétszórt vagyok mostanában:) Mamiék nagyon üröltek nekem, másnap egész nap csak etettek, meg beszélgettek velem. Este megkértem apát, hogy hozzon vissza, mert Anikóékkal bulizni akartunk. Nem hiszitek el, de egy techno partyn kötöttünk ki....(köszi Gerzson, nagy ötlet volt) :) Kibeszéltük az összes ovis szerelmi kalandunkat, volt min nevetni. :) Mindegy a társaság nagyon jó volt, úgyhogy egész jól elbulizgattunk, de nem mondom , hogy ezek után ezt a zenét fogom hallgatni:)

A héten volt még egy fellépésem. Egy művházban. Különböző táncsulik féléves találkozója volt. Eszembe is jutott, hogy milyen volt amikor még szinitanodás voltam és én is ilyenekre jártam...Csak 2 dalt énekeltem, de nagyon hangulatos kis buli volt. AZ uccsó dalnál mindenki elkezdett ugrálni a szinpadon, bevallom, kicsit paráztam, hogy leszakad....de csak kibirta:) 

Amúgy most épp Lala szobájában ülök ( Eszti húga), ma is voltunk együtt vásárolni. Asszem ő is olyan bolond mint én. Ma ahogy sétáltunk az utcán, rájöttünk, hogy itt a tavasz!!!:) Érezzünk a zsizsgést vagy mi, és mindig olyan szépen süt a nap. Mi meg folyton valami hülyeségen röhögünk és Rómeó És Júliát énekelünk....Már csak 2 hét és Eszti jön haza....Nagy bulik lesznek ám:)


Ennyit mára, legyetek rosszak...

pápá

 Írta: Lola18
Címkék: 0
Értékelés: 1.50612 Hozzászólások: ()
2009-01-21 13:12:01

Újra itt vagyok!

Most egy másik gépről írok, itt nem úgy vannak az ékezetek, mint az enyémen, de a szándék a fontos. :) Mostanában elég sokat süt a nap, én is sokkal jobb kedvű vagyok. Nemrég voltam Nyíradonyban fellépni, egy sportcsarnokban. Hatalmas buli volt. Rengetegen voltak, és úgy láttam, hogy mindenki igyekezett nagyon jól érezni magát. A végén volt dedikálás, csináltunk sok közös képet. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy milyen pici vagyok, hiszen nem nagyon magasodom a többiek fölé. :)

Nyíradony elég messze van, úgyhogy időben el kellett indulnunk Ákosékkal, hogy még odaérjek a többi tervezett programomra is. Aznap volt Gabi szülinapja, azt pedig nem hagyhattam ki. Most lett 21. Hogy megy az idő....nyáron én is annyi leszek... Na a lényeg, hogy rengetegen voltak a bulin, én is jól éreztem magam. :) Volt koncert is, Gabi énekelt az AFC-vel, és a saját zenekarával is, vagy nem is tudom hogy, mert arra nem értem oda... :)

Másnap egyszerűen alig bírtam felkelni, pedig muszáj volt, mert Eszti szüleivel mentem családi ebédre. Már itt is családtag vagyok. :)  Már csak egy hónap és Eszti hazajön!!! Végre. Elég eseménydús félévem volt, annyi mindent fogok neki mesélni, hogy majd meg sem tud szólalni. Most reggel beszéltem vele, de le is rázott, mert odaért a pasija. Mondjuk, ha 5 hónapig nem látnám a pasimat, lehet én is leráznám őt. :)

A múlthéten még egy fókuszt is forgattunk Katus Attilával, és Markkal. Annyira emelgettem a lábammal Attilát, hogy körülbelül 3 napig mozogni sem tudtam.:) De edzeni kell:)  A forgatás után hazamentem egy napra, meglátogatni a családomat. Imádom ahogy  a nagyim főz. Teljesen kétségbe volt esve, hogy mennyire lefogytam, úgyhogy mindenből kétszer kellett ennem. Másnap már utaztam is vissza, az egyik barátommal Joeyval. Tudjátok ő az RSB dobosa. Jól elbeszélgettük az időt mire felértünk, aztán gyorsan ettünk valamit és rohantam is, mert Anikóval kellett találkoznom. Aztán voltam egy budapesti középsuliban VIVA Megállózni,  jövőhéten már adásban lesz. A téma az első csók volt, szerintem viccesre sikerült, úgyhogy nézzétek. :)

Most megyek, tesóm osztályával kell találkoznom, de még bőven lesz dolgom a héten. Stúdiózni és fellépni is fogok.

Ha jól tudom most van félévzárás...ne keseredjetek el, még mindent rendbe lehet hozni:)

puszi nektek!Írta: Lola18
Címkék: 0
Értékelés: 1.84243 Hozzászólások: ()
2009-01-15 18:00:21

Érdekes dolog

Pár napja hívott Ankió, hogy itt van Magyarországon egy mexikói srác, aki állítólag nagyon szereti a zenémet, és ha van időnk, pár percre fussunk össze vele. Nos, pár nappal ezelőtt felkerekedtünk, hogy találkozzunk a sráccal. Állítólag már tavaly is itt volt, csak akkor nem jött össze a találkozó. Végülis a Mammutba beszéltük meg a találkozót. Mi egy picit hamarabb érkeztünk, aztán ő is befutott az egyik bnőjével. Vagy egy órát beszélgettünk, nagyon kedvesek voltak. Mesélt Mexikóról, arról, hogy amerikában tanul és ott ismert meg egy magyar lányt, aki cserediák volt. Így keveredett ő ide. Aztán elkezdett magyar zenéket hallgatni, és én lettem a kedvence. Hozott nekem mindenféle szuvenírt, zászlót, stb.....Furcsa volt egy teljesen más mentalitású emberrel találkozni. Végig nagyon jó kedve volt és ez ránk is átragadt. Aztán szombaton eljött a Környezetvédelmi Minisztérium műjégre szervezett rendezvényére is, ahol újra találkoztunk.

Ez egy pirinyó blog lett, de még a héten írok egy hosszabbat. :-) puszi Nektek!

 Írta: Lola18
Címkék: 7
Értékelés: 1.90577 Hozzászólások: ()
2009-01-05 11:00:52

Boldog Új Évet Mindenkinek!

 

23-án hazamentem Hatvanba, és a tesómmal ekkor jöttünk rá, hogy még nincsen fánk. Gondoltunk egyet és egy kis nyaggatás után apával elvitettük magunkat  a tescoba. Nem szerettem eddig a műfenyőket, de amit vettünk, kifejezetten jól jött. 24-én délelőtt szépen feldíszítettük, aztán átmentünk Mamiékhoz. Volt ott minden…repülő fazék, tele levessel( repülés után már csak félig) , finom husik, süti, úgyhogy természetesen rosszullétig ettem magam. :) Nagyjából a 24. 25. 26. így telt. Ja meg néztem rengeteg filmet, amit csak ilyenkor játszanak. :) Ezt mindig nagypapával csináljuk. Láttam még egy nagyon jó filmet! A címe: Szerelmünk lapjai…na ezen teljesen kiborultam. A felénél jöttem rá, hogy én ezt már olvastam pár éve, ( a sok kaja miatt nem tudtam gondolkodni) és elkezdtem bőgni. Lehet, hogy sokak szerint nyálas, de nekem nagyon tetszett.

 

A Szilveszterem elég érdekes volt. Idén Ákossal közösen megbeszéltük,hogy közösen bulizunk. Ákos szervezett is egy partyt, ahová én azt hittem, hogy nem kell annyira rohanni, úgyhogy nyugodtan készülődtem. Kiderült, hogy 8tól volt vacsi, én 11 körül odaértem…mindegy, azért elrakták a kajámat. :) Éjfél körül koccintás, aztán jöttek a pici tűzijátékok, meg minden olyan ami felakadhat a vezetékekre…    :) Ezen kívül sokat táncoltunk és énekelgettünk a Szépség és a Szörnyetegből…XD

 

Lassan fel kell kelnem, mert rengeteg dolgom lesz ma. Be kell mennem a Goldba, aztán   aVivába, ahol az újévi fogadalmakról beszélek majd… :) Utána pedig repülök haza Hatvanba!

 

Legyetek rosszak és bírjátok ki a sulit!:-) puszÍrta: Lola18
Címkék: 7
Értékelés: 4.02972 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

Lola ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Mától saját blogom lesz. Minden olyat leírok, ami számomra nagyon fontos. Énekesnő. Lemezei: Élj a mának (2007) Álomtánc (2005). Elismerések: VIVA Comet közönségdíj, Popcorn - év énekesnője, a Jetix Tv - év énekesnője, Bravo Otto - év énekesnője közönségdíj.

ÜZENŐFAL

2008-06-30 22:38:24 Gólya "Oly bölcs a szív, s ha más irányba téved, A vágyak színes tengerén, ..... ... ....! " ... maradna rá,Lola?

2008-06-30 17:32:37 Mariahforever91 Szia Lola!
Én nem nemtartozom a "Lola fan" klubhoz.
Hanem csak azért írok mert szeretnék neked gratulálni az essig elért sikerekhez és a kiadott albumokhoz.Eléggé jó hangod van és sztem még sok-sok jó és rossz élményed lesz még a karriered során.
És nagyon figyelj az újságírók kérdéseire mert eléggé kiszámíthatatlanok,rosszul járt már velük a kedvecn énekesem is Mariah Carey.Lényegében annyit szeretnék mondani h ne érjen annyi sok szerencsétlenség mint a kedvencemet,de viszont érjen is annyi siker mint őt érte.
Szia pusz!
Sac

2008-06-30 17:07:45 Szabcsy Szia lola!
Nagyon jó volt a Dunakiliti koncerted edigieken amiken voltam ez volt a legjobb kivéve a nagykoncid az volt a legtutibb!!!!!:D
Köszönöm,hogy megdicsérted a csuklószorítómat!!:P!
És kössz,hogy névre szólóra írtad alá Lolás füzetemet!
Puxi!
Szia!
Üdv:Szabcsy!

2008-06-30 12:09:14 Taschek Norbert Szia Lola,nagyon tetszik ahogy énekelsz,nagyon szép hangod vagy és te magad is gyönyörű vagy.Csak így tovább sok sikert a továbbiakban neked.Kivánom hogy a csúcsok csúcsára jussál.Szia

2008-06-30 12:00:04 szilvi szia Lola! nagyon jó vagy,te vagy a kedvencem.alig várom a 3.lemezedet:)

2008-06-29 11:42:28 Szabi és Móni Szia lola ! Tegnap juni 28.-án tökjó volt a koncid naon jol éreztuk magunkat annyit kiábáltunk hogy elment a hangunk de egyszer halászira is jöhetnél vagy óvárra nagyon jo volt köszi lola!!!!!!

2008-06-27 20:17:09 Edina Szia Lola!
Nagyon jól szerepeltél a cometen! Légyszi írj a blogodba, hogy mi történt veled mostanában! Üdv: Edina

2008-06-24 15:55:48 Kata Lola csak enyi imádom aszámaiadat

2008-06-23 20:12:02 Száraz Nikolett Szia Lola! Néztem a Viva tv-n a VIVA COMET 2008-as gálát és nagyon jó volt te előadásod! Az e-mailomra nem tudod elküldeni az autógramm címed?? Ha meg tudod adni ( valóra váltod egy álmom ) !!! Nagyon szeretlek LOLA !!!!!!!!! (L)
CcUuPp:Száraz Nikolett ( e-mailom:szaraz96@freemail.hu)

2008-06-23 15:02:01 Szandra sziasztok én azt szeret ném tud ni hogy igaz e az persze szerintem nem mert az egyik oldalon az volt írva hogy lola beteg http://www.loola.mlap.hu
vagyis az hogy ki kell venni a petefészkét meg ilyenek.

2008-06-22 22:40:06 kaoszman Hello! Voltam Villamosnapon, és nagyon tetszett a fellépésed Lola! Így tovább.!

2008-06-22 15:54:13 HardRic http://kepfeltoltes.hu/080622/Cucc017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ezt én csinálam rólad!
Jó, bár rövid volt a koncert Balassagyarmaton!

2008-06-22 13:14:46 domi szia lola. te vagy a kedvencem minden sztár közül!!!!!majd beszélünk az iwiw-en ha rá érsz????!!!!

2008-06-22 10:08:39 Patocskai Rita helloLola!Te hogyan lettél sztár? Én is aza akarok lenni, de nem tom hogyan kezdjek hozzá.Segíts!

2008-06-21 14:36:22 Tóth Bianka Szia Lola!Nem tudom hogy emlékszel e rám de taéiztunk az Aréna Plázában.Adtam neked egy könyvet amit rólad írtam.És érdekelne a véleményed.Léci írd bele a blogodba.Köszi Bia

2008-06-21 03:03:33 Parragi Dóra Na szijja! Te is most érettségiztél ojj de jó. =) én detto. =) Szóbeli milyen lesz? Rég láttalak. Örülök, hogy így befutottál! Sok sikert! Vagyis ezt nem szabad. Kéz és lábtörést! =)) Ha van kedved majd dumálhatnánk vmikor. =))) Pusszmák (Dóri a tanodából=)

2008-06-20 13:42:49 Eszti Szia Lola!! nagy rajongód vagyok!!:)
amúgy mi az ifazi neved?? VÁLASZOLJ!

2008-06-18 09:39:38 Lola baby Szia Lola!Ott voltam a mélykúti koncerteden és nagyon jó volt!Remélem emlékszel rám!Én vagyok az aki kért tőled puszit!Csak te nem adtál:((sajnos)Na puszóka Szia!

2008-06-17 23:17:16 wobe szia lola!
viva cometen odamentem hozzád, és azt mondtam, hogy nem szeretlek, de aztán odajöttél hozzám későb, és megkérdezted, hogy mért nem... nem tom mért, de nagyra tartom ezt a gesztust, és bár a zenéd még mindíg nem a kedvencem comet óta mint ember nagyott nőttél a szememben! sajnálom, ha valaha előítéletem volt rólad, már látom, hogy tök jó fej vagy!

2008-06-16 22:03:48 Lola(VIP) Sziasztok!Köszönök mindent,nagyon sok erőt adtok nekem...remélem nem fogtok ezután sem csalódni bennem..sok puszi..Lola

© StoryOnline 2007