VÁLASSZ: -

2008-11-24 14:01:55

Sziasztok Srácok! :)

 

Háromszor voltam eddig iszonyatosan megfázva, egyszer ételmérgezés szerű valamim volt… Most már emiatt kezdek egy picit morcos lenni, de lehet, hogy rá kéne jönnöm, hogy ezt a képességemet hogyan hasznosíthatom…:)  Most a változatosság kedvéért a mandulám gyulladt be. Múlthét szerdán már éreztem, hogy fáj valami, de nem nagyon tudtam mit tenni…na mindegy. :) Oroszlán vagyok, és a jegy különlegessége, hogy mindenen nagyon hamar túlteszi magát. Szóval pár napra az előre látható program: itthon pihi. Ilyenkor sem unatkozom azért, mert sokat főzök, meg telefonálok. Mondjuk most ezt kihagyom, majd ha kevésbé fáj a torkom, akkor jöhetnek a hosszú beszélgetések. :)

 

 

Alvin és a Mókusok koncerten jártam a PeCsában. Ahogy odaértem, rögtön eszembe jutott az én Nagykoncertem. Egy pillanatra újra átéltem azt az érzést. :) Gabival meg Fekával mentem, hát mit mondjak, sikerült egy hatalmasat buliznom, azóta is beteg vagyok. De imádom a koncerteket, ha hallom, hogy valahol koncert van, nem tudok itthon maradni.

 

A Vivában is voltam, egy elég fura interjún. Mindenről kellett beszélnem, ami „első” volt. :) Nem is hiszitek, de ezek általában nehéz kérdések, hiszen már annyi emlékem van. :) Na szóval , Adával végig nevettük az egész interjút, de hát elég vidám napom volt. Remélem, Ti is élveztétek.

 

Szerdán a Tűzoltó utcai gyermekklinikán jártam. Több órát ott töltöttünk, játszottunk a gyerekekkel. Ott volt még Fruzsi Bennel, Erik Kisóval, kicsit furán is éreztem magam, amikor beültem közéjük énekelni, de jött Puskás Peti, hogy ne aggódjak, nem maradok egyedül. :) Úgyhogy mindenfélét énekeltünk, kiskarácsonyt, micimackót…Rajzoltunk is. Szerintem vicces lehetett azt nézni, hogy mindnyájan mennyire élveztük. :) Aztán felvittek minket az intenzív osztályra. Ez azért lelkileg már picit megterhelőbb volt. Szerintem minden ember szíve összeszorul, ha kisgyerekeket lát nagyon betegen. Először meg is illetődtem, de aztán leültem hozzájuk beszélgetni. Nagyon örültek nekünk, csillogó szemmel figyeltek mindent, örültem, hogy ott lehettem.

 

Holnapra már elég sok mindent elterveztem. Először is, felkelek, csinálok magamnak egy hatalmas reggelit, majd irány az orvos, mert ez már nem állapot. Majd ha hazaértem, válaszolok a leveleitekre. Igazán igyekszem minél hamarabb válaszolni, csak amikor válaszolok, jönnek is az újabbak…nem mintha panaszkodnék, hisz ez nagyon, jó, csak nehezen érem utol magam. Írjatok minél többet! :)

 

Mennem kell lassan, legyetek rosszak és hógolyózzatok. Én remélem, hogy megmarad a hó. :) Kezd eléggé karácsonyi hangulatom lenni.

 

Puszi, LxlaÍrta: Lola18
Címkék: 16
Értékelés: 4.02278 Hozzászólások: ()
2008-11-19 15:59:10

Egy kis edzés, egy kis könyv

 Őszintén szólva, nagyon meglepődtem magamon, mert majdnem rendesen végig csináltam az egészet. Katus Attilánál voltunk, aki megtréfált egy picit minket, mert mikrofont nyomott a kezünkbe , mi meg levegő után kapkodva énekelhettünk. :-) Nagyon jó zenék szóltak, úgyhogy amúgy sem bírtuk volna megállni. Majd amikor vége lett az edzésnek, vettünk egy kis levegőt, és elénekeltük a duettünket. Elég nagy és hálás közönségünk volt. :-) Ahogy hazaértem, rögtön éreztem, hogy pár napig nem leszek képes a mozgásra...Már sokszor meséltem Nektek, hogy olvastam egy nagyon jó könyvet. A címe: Twilight. Nemrég volt a hivatalos könyvbemutató. Mikorra odaértem, már elég sokan gyülekeztek a könyvesboltnál, és elég izgatottnak tűnt mindenki. Én is az voltam. Soha nem vettem még részt ilyenen, úgyhogy először nem nagyon tudtam mit kéne tennem...aztán mindenki feloldódott, beszélgettünk a történetről, majd bárki kérdezhetett.


Pl.: Lola, szeretnél vámpíros klipet?
     - Persze, ha Robert Pattinson is szerepelne benne :-)


Nagyrészt lányok voltunk, úgyhogy inkább a fiú szereplőket részesítettük előnyben. :-) Sok ismerőst is láttam, és mint mindig, nagyon örültem nektek! Bár nem vagyok benne biztos, hogy a jelenlévők közül mindenki olvasta a könyvet. :-) Egyébként lelkesedésemben megrendeltem az első és a második részt is angolul. Alig várom, hoyg ,megérkezzen. :-)
Általában szeretek olvasni, de ez a könyv teljesen elvarázsolt. Ahogy olvastam, mindent éreztem, amit a szereplők is. Teljesen a történet részévé tudtam válni. Pár napig egy picit álomvilágban is éltem. :-)Ma jöttem vissza Hatvanból. Csak egy éjszakát töltöttem otthon, majd meglátogattam a nővéremet, aki ugye pici, nagyon édes kis lényeket tanít:-)  Bementem az 1.z-be, és megnéztem, hogy néz ki egy órája. Annyira jól kezelte a gyerekeket és olyan szeretettel néztek rá! Komolyan mondom, nagyon büszke voltam rá. Nem maradtam sokáig a suliban, mert elég nagy felfordulást okoztam, és így nehezebben ment a fegyelmezés. :-)

Új lemezem már a boltokban, keressétek! szerintem nagyon jó lett:-)
na legyetek rosszak!!! Pusz, LxlaÍrta: Lola18
Címkék: 1
Értékelés: 4.80820 Hozzászólások: ()
2008-11-12 16:09:30

Sziasztoooooook! :)

 

Teljesen kész, végleges, befejezett és csodálatos az új lemezem!:-) Egyszerűen imádom, de ezt ugye már írtam Nektek! Ha minden igaz, holnap már kapok belőle egy példányt. A mai fellépésen már énekeltem 2 dalt, a „ne szólj” és a féktelen éj c.  szerzeményt. Teljesen kész voltam, annyira jó volt őket énekelni. :) Ráadásul, ahogy láttam, Ti is élveztétek. Meg kell, hogy mondjam, elég boldogságos időszakomat élem, és még boldogabbá tesz az, hogy nagyon szeretitek az új dalomat és klipemet. Ennél több nekem nem is kell. :)

 

Most, hogy már vége a felvételeknek, ismét több szabadidőm van. Talán ennek az oka az, hogy nemrég részt vettem egy gólyabálon, Haial. Nagyon vártam, már a bulit, hiszen előző este Anikóval vettünk egy gyönyörű cipőt. De csak gyönyörű, mert amúgy borzasztóan kényelmetlen. A buli napján este 8-kor indultunk Haial és a csoporttársaival egy fehér hammer limóval. Meg kell mondanom, hogy nem vagyok egy olyan lány, aki rajong az autókért, de azért ez egy életérzés volt. :) Több helyen is meg álltunk, fényképeket is készítettünk, és rájöttem, hogy néha jó estélyibe és tűsarkúba bújni. :) 9 körül megérkeztünk a buliba, ahol gyorsan rávetettük magunkat egy asztalra, majd pár perccel később már teljesen a színpad előtt voltam és táncosokat bíztattam. Nagyon hangulatos fellépést produkáltak, úgyhogy meg jött a táncikáláshoz a kedvem. Hamar kibuliztam magam, úgyhogy éjfélre már itthon is voltam. De nem ez volt az egyetlen bulim, mert Mistery Gang koncerten is jártam Nikiékkel. Nem semmi buli volt, elég érdekes mozdulatokat sajátítottam el. :) Majd az este végén kaptam egy Grenma pólót, úgyhogy hamarosan abban is láthattok. :)

 

Holnap lesz egy teljesen szabad napom, úgyhogy elmegyek majd mozgolódni, mert ugye ha már fogytam, az jó lenne, ha úgy is maradna. :) Jövő héten szerintem már zenekari próbánk is lesz, hiszen az új dalokat is meg kell tanulni mindenkinek. Majd elmesélem milyen volt. :)

 

Na, legyetek rosszak, de a suli ablakán csak akkor másszatok ki, ha az földszinti ablak…..én így csináltam,J na pápáÍrta: Lola18
Címkék: 0
Értékelés: 4.25928 Hozzászólások: ()
2008-11-07 14:10:20

Jövő héten már kész az új nagylemezem!

  Nagyon jól sikerült és köszönöm nektek azt a sok emailt, amit küldtetek! A műsorban a stylistom Tibi és a klip rendezője Herz Peti is ott volt velem. Az egyik karkötőt, amit a klipben viseltem ki is sorsoltuk. Remélem, a nyertes nagyon fogja szeretni, mert én is imádtam. Jövő héttől már egyre többet láthatjátok a klipet a viván! Tegnap a premier előtt Esztergomban forgattunk Megállót, jó sokan összegyűltünk és nagyon hangulatos forgatás volt.  Beszéltünk a harmadik lemezemről, koncertekről, mindenről…

 

Jövő héten megjelenik a harmadik nagylemezem! Úgy érzem, hogy egy nagyon jó zenei anyagot hoztunk össze, és lesznek meglepő dolgok is a lemezen, hallhattok olyan hangulatú dalokat is, amiket eddig nem énekeltem. Sok érzelem, jó kedv, néha szomorúság…szóval minden lesz, keressétek! 

Már nagyon várom a szombat estét, tudjátok az egyik kedvenc műsorom a szombat esti láz. Szurkoljatok velem együtt tis is Katus Attilának. Ő az edzőm, és szerintem elképesztő jól megy neki a tánc! Szavazzatok rá!!!:-)

Legyetek rosszak!!!! PuszÍrta: Lola18
Címkék: 0
Értékelés: 4.50783 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

Lola ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Mától saját blogom lesz. Minden olyat leírok, ami számomra nagyon fontos. Énekesnő. Lemezei: Élj a mának (2007) Álomtánc (2005). Elismerések: VIVA Comet közönségdíj, Popcorn - év énekesnője, a Jetix Tv - év énekesnője, Bravo Otto - év énekesnője közönségdíj.

ÜZENŐFAL

2008-06-30 22:38:24 Gólya "Oly bölcs a szív, s ha más irányba téved, A vágyak színes tengerén, ..... ... ....! " ... maradna rá,Lola?

2008-06-30 17:32:37 Mariahforever91 Szia Lola!
Én nem nemtartozom a "Lola fan" klubhoz.
Hanem csak azért írok mert szeretnék neked gratulálni az essig elért sikerekhez és a kiadott albumokhoz.Eléggé jó hangod van és sztem még sok-sok jó és rossz élményed lesz még a karriered során.
És nagyon figyelj az újságírók kérdéseire mert eléggé kiszámíthatatlanok,rosszul járt már velük a kedvecn énekesem is Mariah Carey.Lényegében annyit szeretnék mondani h ne érjen annyi sok szerencsétlenség mint a kedvencemet,de viszont érjen is annyi siker mint őt érte.
Szia pusz!
Sac

2008-06-30 17:07:45 Szabcsy Szia lola!
Nagyon jó volt a Dunakiliti koncerted edigieken amiken voltam ez volt a legjobb kivéve a nagykoncid az volt a legtutibb!!!!!:D
Köszönöm,hogy megdicsérted a csuklószorítómat!!:P!
És kössz,hogy névre szólóra írtad alá Lolás füzetemet!
Puxi!
Szia!
Üdv:Szabcsy!

2008-06-30 12:09:14 Taschek Norbert Szia Lola,nagyon tetszik ahogy énekelsz,nagyon szép hangod vagy és te magad is gyönyörű vagy.Csak így tovább sok sikert a továbbiakban neked.Kivánom hogy a csúcsok csúcsára jussál.Szia

2008-06-30 12:00:04 szilvi szia Lola! nagyon jó vagy,te vagy a kedvencem.alig várom a 3.lemezedet:)

2008-06-29 11:42:28 Szabi és Móni Szia lola ! Tegnap juni 28.-án tökjó volt a koncid naon jol éreztuk magunkat annyit kiábáltunk hogy elment a hangunk de egyszer halászira is jöhetnél vagy óvárra nagyon jo volt köszi lola!!!!!!

2008-06-27 20:17:09 Edina Szia Lola!
Nagyon jól szerepeltél a cometen! Légyszi írj a blogodba, hogy mi történt veled mostanában! Üdv: Edina

2008-06-24 15:55:48 Kata Lola csak enyi imádom aszámaiadat

2008-06-23 20:12:02 Száraz Nikolett Szia Lola! Néztem a Viva tv-n a VIVA COMET 2008-as gálát és nagyon jó volt te előadásod! Az e-mailomra nem tudod elküldeni az autógramm címed?? Ha meg tudod adni ( valóra váltod egy álmom ) !!! Nagyon szeretlek LOLA !!!!!!!!! (L)
CcUuPp:Száraz Nikolett ( e-mailom:szaraz96@freemail.hu)

2008-06-23 15:02:01 Szandra sziasztok én azt szeret ném tud ni hogy igaz e az persze szerintem nem mert az egyik oldalon az volt írva hogy lola beteg http://www.loola.mlap.hu
vagyis az hogy ki kell venni a petefészkét meg ilyenek.

2008-06-22 22:40:06 kaoszman Hello! Voltam Villamosnapon, és nagyon tetszett a fellépésed Lola! Így tovább.!

2008-06-22 15:54:13 HardRic http://kepfeltoltes.hu/080622/Cucc017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ezt én csinálam rólad!
Jó, bár rövid volt a koncert Balassagyarmaton!

2008-06-22 13:14:46 domi szia lola. te vagy a kedvencem minden sztár közül!!!!!majd beszélünk az iwiw-en ha rá érsz????!!!!

2008-06-22 10:08:39 Patocskai Rita helloLola!Te hogyan lettél sztár? Én is aza akarok lenni, de nem tom hogyan kezdjek hozzá.Segíts!

2008-06-21 14:36:22 Tóth Bianka Szia Lola!Nem tudom hogy emlékszel e rám de taéiztunk az Aréna Plázában.Adtam neked egy könyvet amit rólad írtam.És érdekelne a véleményed.Léci írd bele a blogodba.Köszi Bia

2008-06-21 03:03:33 Parragi Dóra Na szijja! Te is most érettségiztél ojj de jó. =) én detto. =) Szóbeli milyen lesz? Rég láttalak. Örülök, hogy így befutottál! Sok sikert! Vagyis ezt nem szabad. Kéz és lábtörést! =)) Ha van kedved majd dumálhatnánk vmikor. =))) Pusszmák (Dóri a tanodából=)

2008-06-20 13:42:49 Eszti Szia Lola!! nagy rajongód vagyok!!:)
amúgy mi az ifazi neved?? VÁLASZOLJ!

2008-06-18 09:39:38 Lola baby Szia Lola!Ott voltam a mélykúti koncerteden és nagyon jó volt!Remélem emlékszel rám!Én vagyok az aki kért tőled puszit!Csak te nem adtál:((sajnos)Na puszóka Szia!

2008-06-17 23:17:16 wobe szia lola!
viva cometen odamentem hozzád, és azt mondtam, hogy nem szeretlek, de aztán odajöttél hozzám későb, és megkérdezted, hogy mért nem... nem tom mért, de nagyra tartom ezt a gesztust, és bár a zenéd még mindíg nem a kedvencem comet óta mint ember nagyott nőttél a szememben! sajnálom, ha valaha előítéletem volt rólad, már látom, hogy tök jó fej vagy!

2008-06-16 22:03:48 Lola(VIP) Sziasztok!Köszönök mindent,nagyon sok erőt adtok nekem...remélem nem fogtok ezután sem csalódni bennem..sok puszi..Lola

© StoryOnline 2007