VÁLASSZ: -

2008-10-29 11:20:04

Hosszú hétvége..

Tegnap voltam stúdióban, ahol felénekeltem az idei Coca Cola reklámot és teljesen a hatása alá kerültem. Még órák múlva is csak az hallottam a fejemben, hogy : Ünnepelj ma velünk! :-) Évek óta számomra az jelenti a karácsony közeledtét, hogy látom ezeket a reklámokat, de mostmár vagyok olyan szerencsés, hogy októbertól láthatom, szóval teljes lázban égek! Nagyon jó lesz a reklám, már alig várom,hogy Ti si lássátok!


Elég húzós hétvégém volt. Kezdeném azzal, hogy péntek este 10 körül nagyon rosszul lettem, és nagyjából egész éjjel kb. 2 órát aludtam. Fogalmam nem volt, hogy mi bajom van, úgyhogy próbáltam leküzdeni. Másnap már vizet sem tudtam inni, hiszen a szervezetem már azt sem fogadta be. Ilyen állapotban indultam el szombaton fellépni. Csanyteleken voltunk. Az oda útat végigaludtam, és amikor odaértem akkor is próbáltam mindenkitől picit elszeparálni magam, mert ki tudja....Aztán bejöttek az öltözőbe, szóltak. hogy én jövök és el is kezdődött a fellépés. Énekeltem, énekeltem, de az első dal végén már azt éreztem, hogy nem kapok levegőt és el fogok ájulni. Kétségbe esetten kezdtem el keresni Ákost, hogy merre van, de helyette egy hangfalat találtam, ami megtámasztott. :-) Innentől elég nyilvánvaló volt, hogy állva nem tudom folytatni, úgyhogy ülve énekeltem mindent végig, és szerencsére a közönség is jól vette. Énekeltetek velem sokat, és rengeteget segítettetek, hogy ne érezzem magam rosszul. Nagyon hálás voltam, hisz rengeteg szeretetet kaptam Tőletek, köszönöm! A fellépés után már az autogramosztás is megerőltető volt, úgyhogy lassan elindultunk haza. A hazaúton felhívtam a produceremet, hogy nagyon aggódom, mert másnap 1,5 órás koncertünk volt, és nem akartam lemondani. Ennek az lett az eredménye, hogy a vasárnap reggelt a kórházban kezdtem. Találkoztam egy nagyon kedves orvossal, aki tapintatosan csak annyit mondott, hogy sápadt vagyok:-) Ekkor már 1,5 napja nem ettem, nem ittam. Ezt megoldották 2 infúzióval. Délután már legalább nem szédültem a színpadon, és állva maradtam. Persze, ott voltak tesómék is, és nagyon sokat segítettek az éneklésben,  hiszen még elég nehezen vettem levegőt. A buli jó hangulatáról az LFC is gondoskodott, akik nagyon hangosan kiabáltak meg énekeltek. :-) Az LFC oldalon találtok videókat, köszönet érte Tottinak, illetve vannak képek Vikiéktől, Riskától és lehet Balázstól is. :-)

Elindult a saját új weboldalam is, sokkal több infoval mint eddig, látogassátok!


Lassan sajnos vége a stúdiózásoknak, pedig nagyon élvezem ám...hiába fárasztó, nem lehet megunni. Már majdnem az összes dalt hallottam, eszméletlenül jók lettek! Még ma is megyek este 8ra énekelni egy gyönyörű lassú dalt, ami az anyukámról fog szólni. Tomi írta  a szöveget és megint nagyon eltalálta, hogy mit érzek. Alig várom, hogy kész legyen!

Legyetek rosszak, leközelebb igyekszem hamarabb írni! puszÍrta: Lola18
Címkék: 0
Értékelés: 4.77272 Hozzászólások: ()
2008-10-21 14:14:31

VIVA klippremier és Sajtóreggeli és Új lemez és Új honlap és koncert Tatán!!


 Ezzel a dallal az ittas vezetésre szeretnénk felhívni a figyelmet. Örülök, hogy a tagja lehetek ennek e csapatnak, hiszen benne van Gabi, Puskás Peti, Gáspár Laci, Völgyesi Gabi és Afc Tomi is. Már régóta szerettem volna szerepelni egy ilyen dologban, hiszen ez hatalmas megtiszteltetés! :) Hallgassátok a dalt, mert nagyon jó. :)

http://www.youtube.com/watch?v=Ipbl9FF4nOo

 

 

 

A dalokról jut eszembe. :) Néhány új dalom már felkerült a netre, és letölthető. Keressétek! :) Ez a lemezmegjelenés előtt egy kis ízelítő. :) Azt hiszem, most már pontosabban meg tudom mondani, hogy mi változott az első 2 lemezhez képest. A dalok sokkal érettebbek lettek, néha magamon is azt érzem, hogy talán felnőttem ?! :) Igazán jó, hogy újra stúdióban lehetek, és azzal foglalkozhatok, amit a legjobban szeretek. Mostanra Zé-vel és Tomival egy nagyon jó csapat lettünk, pár napja a klipforgatásomra is benéztek. Akkor hozták el az első 2 dalom majdnem kész verzióját. Majd kiugrottam a bőrömből. Mintha évekig csak ezekre a dalokra vártam volna. :) Miután meghallgattam a forgatásnak mennie kellett tovább. Egy nagyon profi stábbal dolgoztam együtt. A rendező Herz Péter, akinek nagyon sokat köszönhetek, hiszen végig nagyon türelmes volt velem és mindent elmagyarázott. Ez volt az eddigi legjobb klipforgatásom. Jó úgy kamera elé állni, hogy már nem félek. :)

A klip több részből tevődik össze. Például az egyik részt úgy kellett elénekelnem, hogy sokkal gyorsabb volt a dal, mint eredetileg. Ez elég vicces volt, hiszen néha teljesen elvesztettem a fonalat…:) A forgatást egyébként a táncrész felvételével kezdtük, külön köszönet a 4 srácnak akik velem táncoltak, a jó hangulatért, és poénokért! :) Úgy érzem, hogy mindenki a maximumot hozta ki magából, és alig várom, hogy már lássam a végeredményt. :)

 

 

 

Pár napja részt vettem a High School Musical premier előtti vetítésén. Előtte egy három órás program volt, ahol csapatként kaptam 5 nagyon jó fej és aranyos kislányt, akiknek én lettem a csapatvezetője. Rögtön a nyakamba ugrottak, jó volt velük játszani. Nagyon boldog voltam, amikor láttam, hogy örülnek a nyereményeknek. :) Egyébként rengetegen voltatok, láttam sok-sok régi ismerőst, LFC tagokat, szóval vidáman telt a délután. Aztán végre elkezdődött a vetítés. Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy a BRAVO főszerkesztőjével, Illés Csabával nyithatom meg az eseményt. Ezután helyett foglaltam egy nagyon jó barátom, Kriszti, és Puskás Peti mellett. A film kezdetekor minden lány együtt sikítozott, hiszen megjelent Zac Efron. :) Tényleg nagyon helyes volt! Itt aztán minden eldőlt, hisz Petinek ez magas labda volt, úgyhogy többször hangosan bíztatta Zac-et, hogy vetkőzzön, táncoljon, vagy énekeljen…..A moziban fantasztikus hangulat volt. A dalok elképesztőek, fantasztikusan táncolnak, e mellett gyönyörűek is, és szerintem megint lányok százai lettek szerelmesek Zac-be. :) Amint időm lesz, mégegyszer elmegyek megnézni a filmet! :)

 

Nem is meséltem, hogy ma reggel a Rendőrpalotában reggeliztem…:) A produceremmel, Gáborral és  TóthGabival együtt érkeztünk az eseményre. Egy sajtótájékoztatón vettünk részt. A hangulat persze itt is nagyon jó volt, hisz korán reggel egyikünknek sem pörög az agya, szóval újra megmutathattuk a „nem értelmesebb” lényünket. :) Ezután picit pihentem, majd beszereztem néhány új ruhát, és ahogy már a blog elején is írtam, a Vivában folytattam a napomat.

 

A héten minden nap stúdiózom, majd hétvégén jönnek a fellépések! Vasárnap Élő Zenekaros Kocertem lesz Tatán!!! :)  Remélem minél többen eljöttök, nagyon várlak Titeket! És még egy jó hír. HAMAROSAN ELINDUL AZ ÚJ WEBOLDALAM! :) Én már láttam és imádom! :) És még valami…..a videóblogom vagyis a vlogom, pedig már elérhető, úgyhogy nézzétek!


http://videa.hu/csatornak/12

 

Na mára ennyi….puszillak Titeket!

 Írta: Lola18
Címkék: 0
Értékelés: 4.82418 Hozzászólások: ()
2008-10-16 15:23:48

studiózás és klip előkészületek

Sziasztok!

 

 

 

Nemrég értem haza a stúdióból. Ma különösen jó kedvünk volt, úgyhogy végig hülyéskedtük az egészet. :) Emiatt picit nehezebben haladtunk, mert volt olyan, hogy a nevetéstől egyszerűen nem tudtam elkezdeni az éneklést. :) Egy nagyon jó táncolhat dalt vettünk fel, úgyhogy egy idő után már ne tudtam a táncolással sem leállni. Egyébként egyre jobban érzem magam ezzel az új csapattal. :)

 

 

Holnap délelőtt táncpróbám lesz! Szombaton klipet forgatunk, úgyhogy ideje egy kicsit belehúzni, és készülni rá. Húúúúúúúúúúú! Milyen jó hírem van! :) Emlékeztek még Zsoltira? Egy egész nyarat együtt csináltunk végig, amikor még először indultam fellépésekre. Most pedig kiderült, hogy ő lesz az egyik táncos a klipben. A koreográfiáért is ő fog felelni! A segítőnk ezúttal is Zita lesz, már a Cometen is vele dolgoztunk. Szeretem amikor így beindulnak a dolgok. :)

Már a ruhák is megvannak, igyekszem a csini oldalamat hozni. :) Nikivel már átbeszéltük a dolgokat, de ma találtam egy olyan elképesztő ruhát, hogy lehet, emiatt borulni fog minden….de annyira megtetszett, hogy nem tudtam ott hagyni. Szerintem megértitek. :) Egyébként a ruhapróba nagyon jó volt. Nikivel és még 2 nagyon jó fej sráccal, bebarangoltunk mindent, közben még egy élelmiszer boltban is kikötöttünk, ahol annyira jó kedvem lett, hogy táncra is perdültem. Szóval egyáltalán nem úgy éreztem magam, mintha „dolgoznom” kéne. Remélem, hogy nem borítottam ki senkit. :) Mindenesetre elég sok mindent vettem, majd ahogy hazaértem, megfőztem mindent. A sütés, főzés megnyugtat. :)

 

 

 

Ezen a hétvégén nem megyek fellépni, azonban az Aréna Plázában,a High School Musical napon találkozhattok velem! Gyertek, mert akár együtt is játszhatunk! :) Már alig várom, hogy lássam az új filmet, és halljam az új zenéket, hiszen én is imádom ezt a filmet! :)

 

Még egy jó hír! Elindult a saját videóblogom. Az elsőben a stúdiózásról van szó, legközelebb a klipforgatáson készítünk újabb felvételt. Tök jó így dokumentálni mindent! Végre Ti is jobban beleláthattok a dolgokba. Bár először fura volt, hogy mindent el kellett magyaráznom , illetve be kellett mutatni mindenkit, de szeretné, ha mindent értenétek!

 

Nagyon sokan kéritek az msn meg mindenféle címemet. Ezért készítettem, egy olyan e-mail címet, amire írhattok nekem, hiszen eddig csak fórumozás volt, és ott próbáltam meg válaszolni. Szóval a cím: lolamusic@citromail.hu, ha pedig új képeket szeretnétek nézegeti, akkor látogassatok el a www.lolafanclub.info címre. :) Hamarosan pedig kész az új hivatalos oldalam. :)

 

Na mára ennyi, legközelebb többet írok. :) Puszi Nektek!Írta: Lola18
Címkék: 0
Értékelés: 4.91248 Hozzászólások: ()
2008-10-07 18:03:52

Koncertek, stúdiózások, fotózás

  Mindenki időben odaért, nagyon jó volt a hangulat is, hiszen már jól összeszokott a kiscsapatunk.  A srácok pakoltak, én hangoltam a tesómékkal (vokalisták), majd megjelent egy szervező, hogy nem tudja mit csináljon, mert kicsit elszervezték a dolgokat. A kicsi elszervezés a következő. 5kor kezdődne a koncert, de fél 6tól fél 7ig, nem lehet a téren játszani. Szóval mehettünk volna haza, vagy fél óránál kicsit kevesebbet játszhatunk. Nekem kellett döntenem, én pedig azt mondtam, hogy ez is több mint a semmi. Főleg, hogy már elég sokan ott voltatok és nem akartalak Titeket sem  cserben hagyni. Köszönöm, hogy ilyen megértőek voltatok velünk! Igyekeztünk mindent megtenni, de ehhez Ti is kellettetek! Mindegy is, a lényeg az, hogy ott voltatok, találkoztunk, beszélgetni is tudtunk, remélem nem vagytok csalódottak. Ha minden igaz, videó is lesz erről az esetről, mert készülök Nektek egy kis meglepivel, hogy még többet tudhassatok rólam. 

A múltkori csepeli koncertünk viszont nagyon jól sikerült.  Már nagyon együtt van a zenekar. Most először volt olyan érzésem, hogy tényleg egy csapatként állunk a színpadon. A közönség is nagyon jó volt, hatalmasat buliztak, ugráltak, énekeltek. Határtalan boldogságot éreztem, amikor lejöttem a színpadról. Rengeteg ismerőssel találkoztam, LFC-sekkel, sulitársakkal, gólyatábori szobatársakkal… Amúgy nagyon jó kedvem van. Szerintem észrevettétek, hogy éppen nagyon jó időszakomat élem.  Csak hiányoznak a nagyszüleim, a tesóm ,meg apum. Bár múlthéten voltam otthon, de most is szeretnék majd menni.  Múltkor is a nagyim tanított egy-két új receptet, miközben mindenfélét megbeszéltünk. Mostanában kezdtem el azt érezni, hogy olyan , mintha már otthon is felnőttként kezelnének jaj, majdnem elfelejtettem, van egy új cicánk, 2 hetes és koromfekete! Alig várom, hogy lássam!
Azt hiszem, hogy az utóbbi időben a sulival túlvállaltam magam. Hónapokkal ezelőtt mikor arról beszélgettem az ismerőseimmel, hogy új suli és nappali tagozat, mindnyájan meglepődtek. Mostanában stúdiózom és képtelen vagyok úgy koncentrálni, hogy aznap reggel 6kor keltem. Ki kell magam pihenni, hisz rengeteg instrukciót adnak, és azokra figyelni kell. Például, én itthon megtanulom a dalt, de ha valamit másképp értelmezek a prozódiában, akkor azt már nehéz kijavítani. Úgyhogy meg van a legújabb feladatom, egyéni tanrendet kell kérnem, pedig eddig nem akartam. 


Fotóztunk is! Pár hete felvetettem a Goldban, hogy mi lenne ha SP fotózna. Az egyik barátom hívta fel arra a figyelmemet, hogy milyen jó képeket készít. Úgyhogy kedd este felkerekedtünk és beszabadultunk egy cukrászdába. Jó nagy csapat gyűlt össze. Megint Niki felelt a rucikért, Horacsek Ági a sminkért, és Gabi a hajért. A helyszín elképesztő volt. Minden tele volt cukorkákkal, sütikkel. Szerintem gyerekként sokan álmodunk arról, hogy egyszer egy ilyen helyre beszabadulunk.  A fotózásra visszatérve, picit színesebbre vettük a dolgokat. Nagyon vidám képek lettek, színesebbek, mint amit eddig láthattatok rólam. Ez volt az első olyan fotózásom, ami saját volt és nem műteremben készült. Néha nagyon furcsa érzés azt látni, hogy mennyit változtam az évek alatt, és hogy mennyire átalakult a stílusom. Majd ezt mind Ti is láthatjátok!:-)

Múlthét hétfőn megint voltam énekórán. Fáradt voltam és úgy éreztem, hogy nincs a legjobb állapotban a torkom, úgyhogy egyszerűbb dalokat énekeltünk és sokat beszélgettünk. Számomra az énekóra kicsit olyan, mintha pszichológushoz járnék. Mindig nagyon várom az órákat, és eléggé el tudok szomorodni, ha ki kell hagynom. Ez az az egy program, amihez nagyon ragaszkodom. A hétfő amúgy is elég húzós, hiszen 8-tól 11.50-ig üzleti angolon ülök, aztán 14.10-ig infón, úgyhogy utána rám is fér a kikapcsolódás. Főleg, hogy vészesen közeledik az első zh-m. Eléggé félek tőle, mint a vizsgák többségétől, pedig már rengeteget vizsgáztam életemben. Sajnos nem bírom az ilyen stresszhelyzeteket.  Szurkoljatok, hogy jól sikerüljön! 


Ismét nagyon mozgalmas hetem lesz. Kedden, szerdán és csütörtökön Zével és Tomival stúdiózom, majd Péntektől jönnek a fellépések! Pénteken Siófok, szombaton pedig Budapest 13.00 óra , Kossuth tér EA Games rendezvény. Sokan kérdeztétek,mikor megyek Debrecenbe. Október 12.-én! Gyertek !  Következő Nagykoncert időpontja: október 26. Tata( a vár mellett) 13.30. Szabdtéri lesz, remélem nem fagyunk meg: Írta: Lola18
Címkék: 0
Értékelés: 4.86904 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

Lola ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Mától saját blogom lesz. Minden olyat leírok, ami számomra nagyon fontos. Énekesnő. Lemezei: Élj a mának (2007) Álomtánc (2005). Elismerések: VIVA Comet közönségdíj, Popcorn - év énekesnője, a Jetix Tv - év énekesnője, Bravo Otto - év énekesnője közönségdíj.

ÜZENŐFAL

2008-06-30 22:38:24 Gólya "Oly bölcs a szív, s ha más irányba téved, A vágyak színes tengerén, ..... ... ....! " ... maradna rá,Lola?

2008-06-30 17:32:37 Mariahforever91 Szia Lola!
Én nem nemtartozom a "Lola fan" klubhoz.
Hanem csak azért írok mert szeretnék neked gratulálni az essig elért sikerekhez és a kiadott albumokhoz.Eléggé jó hangod van és sztem még sok-sok jó és rossz élményed lesz még a karriered során.
És nagyon figyelj az újságírók kérdéseire mert eléggé kiszámíthatatlanok,rosszul járt már velük a kedvecn énekesem is Mariah Carey.Lényegében annyit szeretnék mondani h ne érjen annyi sok szerencsétlenség mint a kedvencemet,de viszont érjen is annyi siker mint őt érte.
Szia pusz!
Sac

2008-06-30 17:07:45 Szabcsy Szia lola!
Nagyon jó volt a Dunakiliti koncerted edigieken amiken voltam ez volt a legjobb kivéve a nagykoncid az volt a legtutibb!!!!!:D
Köszönöm,hogy megdicsérted a csuklószorítómat!!:P!
És kössz,hogy névre szólóra írtad alá Lolás füzetemet!
Puxi!
Szia!
Üdv:Szabcsy!

2008-06-30 12:09:14 Taschek Norbert Szia Lola,nagyon tetszik ahogy énekelsz,nagyon szép hangod vagy és te magad is gyönyörű vagy.Csak így tovább sok sikert a továbbiakban neked.Kivánom hogy a csúcsok csúcsára jussál.Szia

2008-06-30 12:00:04 szilvi szia Lola! nagyon jó vagy,te vagy a kedvencem.alig várom a 3.lemezedet:)

2008-06-29 11:42:28 Szabi és Móni Szia lola ! Tegnap juni 28.-án tökjó volt a koncid naon jol éreztuk magunkat annyit kiábáltunk hogy elment a hangunk de egyszer halászira is jöhetnél vagy óvárra nagyon jo volt köszi lola!!!!!!

2008-06-27 20:17:09 Edina Szia Lola!
Nagyon jól szerepeltél a cometen! Légyszi írj a blogodba, hogy mi történt veled mostanában! Üdv: Edina

2008-06-24 15:55:48 Kata Lola csak enyi imádom aszámaiadat

2008-06-23 20:12:02 Száraz Nikolett Szia Lola! Néztem a Viva tv-n a VIVA COMET 2008-as gálát és nagyon jó volt te előadásod! Az e-mailomra nem tudod elküldeni az autógramm címed?? Ha meg tudod adni ( valóra váltod egy álmom ) !!! Nagyon szeretlek LOLA !!!!!!!!! (L)
CcUuPp:Száraz Nikolett ( e-mailom:szaraz96@freemail.hu)

2008-06-23 15:02:01 Szandra sziasztok én azt szeret ném tud ni hogy igaz e az persze szerintem nem mert az egyik oldalon az volt írva hogy lola beteg http://www.loola.mlap.hu
vagyis az hogy ki kell venni a petefészkét meg ilyenek.

2008-06-22 22:40:06 kaoszman Hello! Voltam Villamosnapon, és nagyon tetszett a fellépésed Lola! Így tovább.!

2008-06-22 15:54:13 HardRic http://kepfeltoltes.hu/080622/Cucc017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ezt én csinálam rólad!
Jó, bár rövid volt a koncert Balassagyarmaton!

2008-06-22 13:14:46 domi szia lola. te vagy a kedvencem minden sztár közül!!!!!majd beszélünk az iwiw-en ha rá érsz????!!!!

2008-06-22 10:08:39 Patocskai Rita helloLola!Te hogyan lettél sztár? Én is aza akarok lenni, de nem tom hogyan kezdjek hozzá.Segíts!

2008-06-21 14:36:22 Tóth Bianka Szia Lola!Nem tudom hogy emlékszel e rám de taéiztunk az Aréna Plázában.Adtam neked egy könyvet amit rólad írtam.És érdekelne a véleményed.Léci írd bele a blogodba.Köszi Bia

2008-06-21 03:03:33 Parragi Dóra Na szijja! Te is most érettségiztél ojj de jó. =) én detto. =) Szóbeli milyen lesz? Rég láttalak. Örülök, hogy így befutottál! Sok sikert! Vagyis ezt nem szabad. Kéz és lábtörést! =)) Ha van kedved majd dumálhatnánk vmikor. =))) Pusszmák (Dóri a tanodából=)

2008-06-20 13:42:49 Eszti Szia Lola!! nagy rajongód vagyok!!:)
amúgy mi az ifazi neved?? VÁLASZOLJ!

2008-06-18 09:39:38 Lola baby Szia Lola!Ott voltam a mélykúti koncerteden és nagyon jó volt!Remélem emlékszel rám!Én vagyok az aki kért tőled puszit!Csak te nem adtál:((sajnos)Na puszóka Szia!

2008-06-17 23:17:16 wobe szia lola!
viva cometen odamentem hozzád, és azt mondtam, hogy nem szeretlek, de aztán odajöttél hozzám későb, és megkérdezted, hogy mért nem... nem tom mért, de nagyra tartom ezt a gesztust, és bár a zenéd még mindíg nem a kedvencem comet óta mint ember nagyott nőttél a szememben! sajnálom, ha valaha előítéletem volt rólad, már látom, hogy tök jó fej vagy!

2008-06-16 22:03:48 Lola(VIP) Sziasztok!Köszönök mindent,nagyon sok erőt adtok nekem...remélem nem fogtok ezután sem csalódni bennem..sok puszi..Lola

© StoryOnline 2007