VÁLASSZ: -

2008-09-26 16:29:03

Beteg voltam

Mint tudjátok, sajnos a múlt hétvégére tervezett hat fellépésből három elmaradt. Nagyon sajnálom, higgyétek el, nem akartam csalódást okozni, de nagyon megfáztam és olyan beteg lettem, hogy egyszerűen nem bírtam felkelni. Pedig előfordult már olyan, hogy beteg voltam, de ha színpadra lépek, elfelejtem…most ez egyszerűen sajnos nem ment. Nem kaptam levegőt, nagyon fájt a torkom és szédültem. Sajnos e miatt a stúdiózások is elmaradtak, és a fotózás is egy hetet csúszott. -  Ha így visszagondolok, szerintem mindent megmagyaráz az, hogy picit kimerültem. Nem szoktam még hozzá a sulihoz. Igazából nehéz ezt a 2 dolgot összeegyeztetni, de menni fog, mert akarom! :) Ha pedig megint beteg leszek, a nagyim rögtön meggyógyít. :)

Kedd éjjel klipet forgattunk! Akkor még éppen csak lézengtem ( már fel tudtam kelni, de nem nagyon voltam magamnál. :) ) , így történhetett meg az is, hogy háromszor kellett sminkelni. Sajnos, ha betegek vagyunk, a bőrünk ledobja a sminket. Nagyjából 10 percig maradt rajtam a szemhéjpúder. Elég nehezen bírom a sminkelést, hiszen nekem mindig mindent látnom kell és kotnyeleskednem, úgyhogy egy idő után kezdtem kiakadni. Először a sminkesek sem értették mi van és a stáb is eléggé aggódott. Közben Anikó és Gábor ( ő a producerem) pedig engem nyugtatott. Végül megtaláltuk a megoldást. Igazából erről senki nem tehetett. A sminkesek mindent megtettek, így végül kis csúszás után elkezdhettük a munkát. Először fotóztunk. ( Majd láthatjátok, hogy kaptam egy lila tincset a hajamba), aztán kezdődött a forgatás. Gabi, Gáspár Laci, Mark, Tomi AFC, Völgyesi Gabi, és Én. :) Gyorsan felvettük a közös jelenetet, aztán mindenkit egyedül. Ez a dal az ORFK számára készül,  a „Tiszta Fejjel!” kampányhoz. Maga a kampány arról szól, hogy ittasan ne vezessetek és vigyázzatok a körülöttetek élőkre!
Szerintem ez egy nagyon komoly téma, ezért úgy érzem, hogy jó, hogy részt vehetek benne.
Remélem, minél hamarabb láthatjátok a klipet és hallhatjátok a dalt!

Most 27.-én gyertek Csepelre a Szent Imre térre! INGYENES NAGYKONCERT lesz! Október 4.-én pedig a Bakáts téren szintén hatalmas bulit csapunk. Egyre több a zenekaros fellépésünk, aminek én nagyon örülök.  Holnap is lesz próbánk, hogy a lehető legjobbak legyünk. Előtte még egy zeneszerzővel is találkozom, igyekszem behozni a lemaradásomat, ha már el kezdtem gyógyulgatni. :)

Vigyázzatok magatokra, hamarosa újra írok! Pusz. LxlaÍrta: Lola18
Címkék: 0
Értékelés: 4.74118 Hozzászólások: ()
2008-09-16 16:38:15

Ne szólj többet rám!

Emellett stúdióztam is! Felénekeltem teljes egészében az első dalt a lemezre,a címe:  Ne szólj többet rám!  Elég vicces volt a feléneklés, mert se Zé, se Tomi nem a komoly oldaláról mutatkozott be. Végig nevettük az egészet. Rajtam is szórakoztak, nem is keveset! Még nem meséltem nektek, de voltam orvosnál a torkommal és  a hangszalagjaimmal. Na most a következő a helyzet. Nagy baj nincs, de vashiányom van, és nagyon ki van száradva a torkom, valamint a hangszalagjaim. A pontos megfogalmazás: Elfonnyadt a hangszalagod! :-) Ebből az adódik, hogy a lehető legviccesebb helyeken megy el a hangom. :-) Állítólag az izmaim picit fáradtak. De aggodalomra semmi ok, kaptam gyógyszereket, és már szebb mint új korában. :-)

Tegnap este 7.15-től énekórám volt!:-) Egész nyáron nem tudtam menni, úgyhogy most bepótoltam. Az első 45 perc hangképzés, a következő 45 pedig mindenféle dalok éneklése, mikrofonnal.  Néhány dal, a teljesség igénye nélkül: Leona Lewis- Bleeding Love, Hsm 1-2 , Faith Hill - There you'll be, Kelly Clarkson-Since you've been gone. Nagyon élveztem, és alig várom már a következő órát! Egyébként még egy órára fogok járni! Tunyogi Berbadettől fogok tanulni. Ez nem hangképzés lesz,hanem stílusgyakorlat. Ő a kedvenc musicalszínészem, hatalmas megtiszteltetés, hogy tőle tanulhatok. :-) Végre picit elmerülhetek a musicalekben.

Gondolom, Ti is hallottatok Mester Tomiról....:-) A mi Tomink a Megasztár egyik adásában velem példálózott. Azt mondta, hogy Magyarországon bárkinek lehet lemeze, tehetség nélkül, legalábbis ezzel nyugtatja magát,mióta megtudta, hogy én több lemezt adok el nála. Na most.lemeze bárkinek lehet, ez tény. De ha senki nem kíváncsi rá, akkor ér e valamit? Valószínű igen, de az igazi értéket a közönség adja hozzá. Én azért készítek lemezt, mert szeretek énekelni, és örülök, hogy szeretitek a dalaimat, és megveszitek a lemezemet.  Ezért hálás vagyok. Tomit pedig nem értem, hogy miért velem példálózik. Tudomásom szerint egyáltalán nem vagyunk rosszban... A dalait, amiket ismerek, azokat szeretem. De az is biztos, hogy csak egy cikkért, senkinek nem szólnék be. Összegezve,nem utálom, de ennél férfiasabbnak tartottam. :-) Tehetségtelennek sem tartom magam, hiszen én tudom, hogy mire vagyok képes és azon dolgozom, hogy minél jobb legyek. Szerencsére az ilyen kedves beszólások  már egyáltalán nem bizonytalanítanak el..talán kezdek felnőni? :-)

Nemsokára indulok fodrászhoz, mert miért ne? :-) Aztán megyek az egyik bnőm szüleihez, egy utazást megbeszélni. Jövőhétenmár fotózunk is, nagyonkíváncsi vagyok hogy milyenek lesznek az új képek! Majdmindenről beszámolok! Legyetek rosszak!!!!

Pusz ! LxlaÍrta: Lola18
Címkék: 0
Értékelés: 4.45351 Hozzászólások: ()
2008-09-04 15:08:00

Gólyatábori élmények!

Azt mondják, hogy a gólyatábor arra jó, hogy amikor először bemész a suliba, legyenek olyan emberek, akiket ismersz, ne érezd azt,hogy elvesztél. A beíratkozáson senkivel nem találkoztam, mivel senki nem jár az én szakomra a megismert emberek közül. :-) Na de nem baj!
A tábor eszméletlen volt! Sok érdekes feladattal. Már a vonat indulás előtt beosztottak minket csapatokba. Én a Ganxta csapatot erősítettem. Remélem erősítettem. :-) Pl.: A délutáni asztalontáncolást szinte elsőként vállaltam! Kaptunk karszalagot,meg pólót és ezeket mindig viselnünk kellett. Ha valaki ezt nem tette, jött a büntetés....egy fiút például bepaníroztak a napon. :-) A kedvenc részem a gólyaeskü volt..." Esküszöm, hogy soha nem veszek tudomást arról, hogy a diákhitelt életem végéig sem tudom visszafizetni!" El nem tudjátok képzelni hogy az ilyen és ehhez hasonló mondatokat milyen átéléssel kiabáltuk. :-) Sajnos nem tudtam végig maradni, de ez a 2 nap nagyon jó volt. Aztán egyik gólyatáborból estem a másikba, hiszen megint meglátogattam az ELTE tábort! Tavaly is voltam, mindig hatalmasat bulizunk ott!

Most éppen a harmadik lemezemre készült dalok demoit hallgatom. Már tanulom őket! :-)
Nagyon jól haladunk mindennel. Már ) dal megvan, úgyhogy az én feladatom már csak az éneklés! Az meg a legjobb dolog a világon! :-) A lemez stílusáról annyit, hogy minden lesz rajta amit szeretek, szóval elég vegyes lesz, úgy érzem, hogy Zé nagyon eltalálta azt, hogy mit szeretnék. 1 hét múlva kezdődnekis a feléneklések...Szurkoljatok! :-)

Már az első "vizsgaszerű" dolgon is túl vagyok! Kedden szintfelmérőt írtunk a suliban angolból, egész hamar végeztem és szerintem jó lett. De majd kiderül!

Na Legyetek rosszak Bogyókák( így hívott minket a házfelelősünk a táborban)! :-)Írta: Lola18
Címkék: 0
Értékelés: 4.91573 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

Lola ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Mától saját blogom lesz. Minden olyat leírok, ami számomra nagyon fontos. Énekesnő. Lemezei: Élj a mának (2007) Álomtánc (2005). Elismerések: VIVA Comet közönségdíj, Popcorn - év énekesnője, a Jetix Tv - év énekesnője, Bravo Otto - év énekesnője közönségdíj.

ÜZENŐFAL

2008-06-30 22:38:24 Gólya "Oly bölcs a szív, s ha más irányba téved, A vágyak színes tengerén, ..... ... ....! " ... maradna rá,Lola?

2008-06-30 17:32:37 Mariahforever91 Szia Lola!
Én nem nemtartozom a "Lola fan" klubhoz.
Hanem csak azért írok mert szeretnék neked gratulálni az essig elért sikerekhez és a kiadott albumokhoz.Eléggé jó hangod van és sztem még sok-sok jó és rossz élményed lesz még a karriered során.
És nagyon figyelj az újságírók kérdéseire mert eléggé kiszámíthatatlanok,rosszul járt már velük a kedvecn énekesem is Mariah Carey.Lényegében annyit szeretnék mondani h ne érjen annyi sok szerencsétlenség mint a kedvencemet,de viszont érjen is annyi siker mint őt érte.
Szia pusz!
Sac

2008-06-30 17:07:45 Szabcsy Szia lola!
Nagyon jó volt a Dunakiliti koncerted edigieken amiken voltam ez volt a legjobb kivéve a nagykoncid az volt a legtutibb!!!!!:D
Köszönöm,hogy megdicsérted a csuklószorítómat!!:P!
És kössz,hogy névre szólóra írtad alá Lolás füzetemet!
Puxi!
Szia!
Üdv:Szabcsy!

2008-06-30 12:09:14 Taschek Norbert Szia Lola,nagyon tetszik ahogy énekelsz,nagyon szép hangod vagy és te magad is gyönyörű vagy.Csak így tovább sok sikert a továbbiakban neked.Kivánom hogy a csúcsok csúcsára jussál.Szia

2008-06-30 12:00:04 szilvi szia Lola! nagyon jó vagy,te vagy a kedvencem.alig várom a 3.lemezedet:)

2008-06-29 11:42:28 Szabi és Móni Szia lola ! Tegnap juni 28.-án tökjó volt a koncid naon jol éreztuk magunkat annyit kiábáltunk hogy elment a hangunk de egyszer halászira is jöhetnél vagy óvárra nagyon jo volt köszi lola!!!!!!

2008-06-27 20:17:09 Edina Szia Lola!
Nagyon jól szerepeltél a cometen! Légyszi írj a blogodba, hogy mi történt veled mostanában! Üdv: Edina

2008-06-24 15:55:48 Kata Lola csak enyi imádom aszámaiadat

2008-06-23 20:12:02 Száraz Nikolett Szia Lola! Néztem a Viva tv-n a VIVA COMET 2008-as gálát és nagyon jó volt te előadásod! Az e-mailomra nem tudod elküldeni az autógramm címed?? Ha meg tudod adni ( valóra váltod egy álmom ) !!! Nagyon szeretlek LOLA !!!!!!!!! (L)
CcUuPp:Száraz Nikolett ( e-mailom:szaraz96@freemail.hu)

2008-06-23 15:02:01 Szandra sziasztok én azt szeret ném tud ni hogy igaz e az persze szerintem nem mert az egyik oldalon az volt írva hogy lola beteg http://www.loola.mlap.hu
vagyis az hogy ki kell venni a petefészkét meg ilyenek.

2008-06-22 22:40:06 kaoszman Hello! Voltam Villamosnapon, és nagyon tetszett a fellépésed Lola! Így tovább.!

2008-06-22 15:54:13 HardRic http://kepfeltoltes.hu/080622/Cucc017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ezt én csinálam rólad!
Jó, bár rövid volt a koncert Balassagyarmaton!

2008-06-22 13:14:46 domi szia lola. te vagy a kedvencem minden sztár közül!!!!!majd beszélünk az iwiw-en ha rá érsz????!!!!

2008-06-22 10:08:39 Patocskai Rita helloLola!Te hogyan lettél sztár? Én is aza akarok lenni, de nem tom hogyan kezdjek hozzá.Segíts!

2008-06-21 14:36:22 Tóth Bianka Szia Lola!Nem tudom hogy emlékszel e rám de taéiztunk az Aréna Plázában.Adtam neked egy könyvet amit rólad írtam.És érdekelne a véleményed.Léci írd bele a blogodba.Köszi Bia

2008-06-21 03:03:33 Parragi Dóra Na szijja! Te is most érettségiztél ojj de jó. =) én detto. =) Szóbeli milyen lesz? Rég láttalak. Örülök, hogy így befutottál! Sok sikert! Vagyis ezt nem szabad. Kéz és lábtörést! =)) Ha van kedved majd dumálhatnánk vmikor. =))) Pusszmák (Dóri a tanodából=)

2008-06-20 13:42:49 Eszti Szia Lola!! nagy rajongód vagyok!!:)
amúgy mi az ifazi neved?? VÁLASZOLJ!

2008-06-18 09:39:38 Lola baby Szia Lola!Ott voltam a mélykúti koncerteden és nagyon jó volt!Remélem emlékszel rám!Én vagyok az aki kért tőled puszit!Csak te nem adtál:((sajnos)Na puszóka Szia!

2008-06-17 23:17:16 wobe szia lola!
viva cometen odamentem hozzád, és azt mondtam, hogy nem szeretlek, de aztán odajöttél hozzám későb, és megkérdezted, hogy mért nem... nem tom mért, de nagyra tartom ezt a gesztust, és bár a zenéd még mindíg nem a kedvencem comet óta mint ember nagyott nőttél a szememben! sajnálom, ha valaha előítéletem volt rólad, már látom, hogy tök jó fej vagy!

2008-06-16 22:03:48 Lola(VIP) Sziasztok!Köszönök mindent,nagyon sok erőt adtok nekem...remélem nem fogtok ezután sem csalódni bennem..sok puszi..Lola

© StoryOnline 2007