VÁLASSZ: -

2007-11-02 15:40:50

Pörgős egy hónap volt

Tegnap 20:30-ra apa eljött értem a sulihoz, és hazahozott. Rég aludtam itt. Általában 6 órát alszom, de itt most 12 órát sikerült. Szóval ne haragudjatok, de kicsit pihent vagyok. :)

Nemrég klipet forgattunk. Nagyjából 3 hete. Rengetegen jöttetek, és nagyon ügyesek voltatok, úgyhogy köszönöm. Remélem minden úgy sikerült, ahogy szerettétek volna. Képzeljétek, még olyan is volt, aki Kisvárdáról jött… az tudjátok milyen messze van? Voltam ott fellépni, és akkor azt hittem, hogy soha nem érek oda. Nem tudom mikor kellett onnan elindulni ahhoz, hogy kilencre odaérjetek. A forgatáson senkin nem láttam azt, hogy fáradt lenne. :) Bevallom, hogy én az voltam. 3 órát sikerült előtte aludnom, azt hittem, hogy  a nap közepén elájulok. Ehhez képest iszonyatosan pörögtem. Hiába, forgatni jó. :) Elég hamar elkészültünk a mosodás résszel, aztán én átmentem a Symába dedikálásra, addig a stáb elment díszletet építeni. A dedikáláson összetalálkoztam Nagy Feróval is. Annyira örültem neki. :)


Itt is egy kép rólunk. :)

A TV2 születésnapi műsora előtt találkoztunk először, és rögtön nagyon szimpatikus volt. :)

Na de folytatódott utána a forgatás. Ahogy odaértem, rögtön rám ugrott Ági és Krisztián (sminkes és fodrász), és eszméletlen sminket, meg hajat varázsoltak nekem. Krisz még piros csíkot is fújt a hajamba. A megváltozott külsőmmel olyan voltam, mintha új személyiséget is kaptam volna. Onnantól csak ugráltam és buliztam. Indián volt a rendező, néha a zenét túl kiabálva próbált nekem segíteni. Egészében nagyon jó hangulat volt, és nem is fáradtam el annyira.  Ha figyelmesek vagytok, láthatjátok, hogy majdnem ugyanaz a zenekar ebben a klipben is, mint a "Mozdulj már"-ban. :)

A forgatás után pici pihenő következett. Szóval megint ráálltam a suliba járós életmódra. Nem mondom, hogy jó dolog az, hogy fél 5-től kilencig ott ülhetek, de örülök annak, h jó osztályom van, és nem szenvedünk ez alatt az idő alatt, hanem nevetünk. :) Még az anyaggal sem tudok elmaradni, mert ha nem vagyok, fénymásolnak nekem. Hogy fogom így a tanárokat vizsgán arról meggyőzni, hogy nem kérdezhetik azt, amit kérdeznek, mert nem is tanították?! :)

Szerintem tudjátok, hogy nemrég felköltöztem Pestre.  Na ez sem volt egyszerű. Most már nagyjából minden megvan, de nem találok szép színes ágytakarót. :( Nehéz ez a lakásberendezés. De annak örülök, hogy hatalmas ágyam van. Tudjátok a nagy termetemmel igazán nagy területre van szükségem. :) Fura, mert már szinte az összes barátom Pesten van, ami jó, mert bármikor találkozhatok így velük, de annyira el vagyok fáradva, hogy akármikor hívnak bulizni, nem tudok menni. Valahogy nincs kedvem.  Biztos nektek is van ilyen. Amikor este fáradtan hazaérek, akkor csak egyedül akarok lenni, néha valamit főzni, illetve kötelezőt olvasni. Mondjuk ez engem is meglep. Utoljára tizedikben olvastam mindent el. De jobb úgy magyarórán ülni, hogy tudom miről van szó.

Szeretnék veletek megosztani valami nagyon fontos dolgot. Valaki vissza él a nevemmel az MSN-en. Csinált magának egy, az enyémhez nagyon hasonló címet, és azon keresztül veszi fel az ismerőseimet. Volt olyan, hogy valakivel megbeszélt a nevemben egy találkozót, amiről én persze nem tudtam. Ráadásul elég agresszíven beszél néhány barátommal. Nagyon kellemetlenek ezek a szituációk. Arra kérek mindenkit, hogy valamilyen úton mindenképpen bizonyosodjatok meg arról, hogy én vagyok az, akivel beszéltek. Köszi.

Most jut eszembe, hogy ebben a hónapban voltam Gwen Stefani koncerten Levivel. (neki is van itt bizony blogja. :) ő a szerkesztő. :)) Okosan kitaláltuk, hogy állójegyet veszünk. (Neked könnyű Levi, a te magasságoddal. :) ) na mindegy egy idő után egész jól alkalmazkodtam a látási viszonyokhoz. A táncosok eszméletlenek voltak, meg a hangulat is. Az nagyon tetszett, amikor Gwen kisétált a közönségbe, és a lelátón énekelt. Pont azt a dalt, amit nagyon szeretek, a Cool-t. :) De azért arra is rájöttem, hogy ha legközelebb valamit látni akarok, akkor ülnöm kell.

Megérkezett a nagypapám is. Most már ketten beszélnek. :) Sőt, ahogy hallom, apa most telefonált, hogy ő is nemsokára megérkezik. Bonyolult egy család vagyunk. Tesóm picit mérges, mert ő már ki akar menni a temetőbe, nagypapám azt szeretné, ha lemennék vele a kertbe, hogy megnézzem mit csinált, a nagymamám etetne, de én 3-ra Ági nénihez megyek. Ő a matektanárom. :) Nagymamám azt nem érti, hogy lehet Mindenszentekkor matekra menni. Én meg a matekot nem értem, és pont ezért megyek, hogy megértsem. Sőt! Azt tudom, hogy december 25.-én is menni fogok. Nem én akartam, hanem Ági néni. Azt mondta, nem érdekli, hogy nincs időm, tanulni kell. :)  Biztos igaza van. Sőt! Csak igaza lehet, ha képes a matekot velem megértetni. :)  Szerintem estére szépen összejön a család, és akkor megyünk a temetőbe. Mindig este szoktunk.

Ha figyelmesek vagytok, nemsokára láthattok egy reklámot, amit én énekelek. Pici korom óta imádom ezt a reklámot, mert mindig csak Karácsonykor adják, és nekem már ez a kettő teljesen összetartozik.  A lényeg az, hogy nagyon örülök, hogy én énekelhetem. Decemberre pedig készüljetek, mert rengeteg fellépésen találkozhatunk. Ha tanácsolhatom, addig ne lógjátok el azt a 3 napot, amit a szülők igazolhatnak. :) Jól jön az még a téli szünet előtt. :)Írta: Lola18
Címkék: 52
Értékelés: 2.07276 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

Lola ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Mától saját blogom lesz. Minden olyat leírok, ami számomra nagyon fontos. Énekesnő. Lemezei: Élj a mának (2007) Álomtánc (2005). Elismerések: VIVA Comet közönségdíj, Popcorn - év énekesnője, a Jetix Tv - év énekesnője, Bravo Otto - év énekesnője közönségdíj.

ÜZENŐFAL

2008-06-30 22:38:24 Gólya "Oly bölcs a szív, s ha más irányba téved, A vágyak színes tengerén, ..... ... ....! " ... maradna rá,Lola?

2008-06-30 17:32:37 Mariahforever91 Szia Lola!
Én nem nemtartozom a "Lola fan" klubhoz.
Hanem csak azért írok mert szeretnék neked gratulálni az essig elért sikerekhez és a kiadott albumokhoz.Eléggé jó hangod van és sztem még sok-sok jó és rossz élményed lesz még a karriered során.
És nagyon figyelj az újságírók kérdéseire mert eléggé kiszámíthatatlanok,rosszul járt már velük a kedvecn énekesem is Mariah Carey.Lényegében annyit szeretnék mondani h ne érjen annyi sok szerencsétlenség mint a kedvencemet,de viszont érjen is annyi siker mint őt érte.
Szia pusz!
Sac

2008-06-30 17:07:45 Szabcsy Szia lola!
Nagyon jó volt a Dunakiliti koncerted edigieken amiken voltam ez volt a legjobb kivéve a nagykoncid az volt a legtutibb!!!!!:D
Köszönöm,hogy megdicsérted a csuklószorítómat!!:P!
És kössz,hogy névre szólóra írtad alá Lolás füzetemet!
Puxi!
Szia!
Üdv:Szabcsy!

2008-06-30 12:09:14 Taschek Norbert Szia Lola,nagyon tetszik ahogy énekelsz,nagyon szép hangod vagy és te magad is gyönyörű vagy.Csak így tovább sok sikert a továbbiakban neked.Kivánom hogy a csúcsok csúcsára jussál.Szia

2008-06-30 12:00:04 szilvi szia Lola! nagyon jó vagy,te vagy a kedvencem.alig várom a 3.lemezedet:)

2008-06-29 11:42:28 Szabi és Móni Szia lola ! Tegnap juni 28.-án tökjó volt a koncid naon jol éreztuk magunkat annyit kiábáltunk hogy elment a hangunk de egyszer halászira is jöhetnél vagy óvárra nagyon jo volt köszi lola!!!!!!

2008-06-27 20:17:09 Edina Szia Lola!
Nagyon jól szerepeltél a cometen! Légyszi írj a blogodba, hogy mi történt veled mostanában! Üdv: Edina

2008-06-24 15:55:48 Kata Lola csak enyi imádom aszámaiadat

2008-06-23 20:12:02 Száraz Nikolett Szia Lola! Néztem a Viva tv-n a VIVA COMET 2008-as gálát és nagyon jó volt te előadásod! Az e-mailomra nem tudod elküldeni az autógramm címed?? Ha meg tudod adni ( valóra váltod egy álmom ) !!! Nagyon szeretlek LOLA !!!!!!!!! (L)
CcUuPp:Száraz Nikolett ( e-mailom:szaraz96@freemail.hu)

2008-06-23 15:02:01 Szandra sziasztok én azt szeret ném tud ni hogy igaz e az persze szerintem nem mert az egyik oldalon az volt írva hogy lola beteg http://www.loola.mlap.hu
vagyis az hogy ki kell venni a petefészkét meg ilyenek.

2008-06-22 22:40:06 kaoszman Hello! Voltam Villamosnapon, és nagyon tetszett a fellépésed Lola! Így tovább.!

2008-06-22 15:54:13 HardRic http://kepfeltoltes.hu/080622/Cucc017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ezt én csinálam rólad!
Jó, bár rövid volt a koncert Balassagyarmaton!

2008-06-22 13:14:46 domi szia lola. te vagy a kedvencem minden sztár közül!!!!!majd beszélünk az iwiw-en ha rá érsz????!!!!

2008-06-22 10:08:39 Patocskai Rita helloLola!Te hogyan lettél sztár? Én is aza akarok lenni, de nem tom hogyan kezdjek hozzá.Segíts!

2008-06-21 14:36:22 Tóth Bianka Szia Lola!Nem tudom hogy emlékszel e rám de taéiztunk az Aréna Plázában.Adtam neked egy könyvet amit rólad írtam.És érdekelne a véleményed.Léci írd bele a blogodba.Köszi Bia

2008-06-21 03:03:33 Parragi Dóra Na szijja! Te is most érettségiztél ojj de jó. =) én detto. =) Szóbeli milyen lesz? Rég láttalak. Örülök, hogy így befutottál! Sok sikert! Vagyis ezt nem szabad. Kéz és lábtörést! =)) Ha van kedved majd dumálhatnánk vmikor. =))) Pusszmák (Dóri a tanodából=)

2008-06-20 13:42:49 Eszti Szia Lola!! nagy rajongód vagyok!!:)
amúgy mi az ifazi neved?? VÁLASZOLJ!

2008-06-18 09:39:38 Lola baby Szia Lola!Ott voltam a mélykúti koncerteden és nagyon jó volt!Remélem emlékszel rám!Én vagyok az aki kért tőled puszit!Csak te nem adtál:((sajnos)Na puszóka Szia!

2008-06-17 23:17:16 wobe szia lola!
viva cometen odamentem hozzád, és azt mondtam, hogy nem szeretlek, de aztán odajöttél hozzám későb, és megkérdezted, hogy mért nem... nem tom mért, de nagyra tartom ezt a gesztust, és bár a zenéd még mindíg nem a kedvencem comet óta mint ember nagyott nőttél a szememben! sajnálom, ha valaha előítéletem volt rólad, már látom, hogy tök jó fej vagy!

2008-06-16 22:03:48 Lola(VIP) Sziasztok!Köszönök mindent,nagyon sok erőt adtok nekem...remélem nem fogtok ezután sem csalódni bennem..sok puszi..Lola

© StoryOnline 2007