VÁLASSZ: -

2007-05-30 12:41:18

Díjam, klipem

Képzeljétek tegnap mi történt! Felkeltem reggel és valamit nagyon vártam a naptól. :) Tegnap volt a  Bravo Otto... Olyan jó volt, mert Apum is eljött és ott volt velem végig. Ami pedig még jobb volt, hogy nyertem is. Annyira meglepődtem, hogy elsírtam magam... Pedig én nem szoktam ilyen lenni. De nagyon meghatódtam. A közönség is annyira aranyos volt! Mindenkinek nagyon örültek és a meleg ellenére buliztak. Ha pontosan követtem az eseményeket, akkor Caramel és a  No Thanx is nyert. :) Szerintem sokan nem tudjátok, hogy miután átvetted a díjad, mindig fotózásra kell menni... Mentem volna én is, de picit lebőgtem a sminkem. Úgy meg mégsem az igazi. Úgyhogy mindenki megvárta míg lelkiekben is összeszedtem magam, és utána fotóztunk.

Az egész rendezvény nagyon jól volt megszervezve. Volt egy külön kialakított VIP rész, ahol ha akartunk, beszélgethettünk a közönséggel, megtehettük. Nagyon sokat voltam ott, tulajdonképpen mindenki ott tartózkodott és a közönséggel foglalkozott. Tegnap egész este örömmámorban úsztam, még egyszer köszönöm mindenkinek!!! :)

Annyira éhes vagyok. De ahhoz, hogy egyek valamit, le kéne mennem a boltba. Ahhoz meg még lusta vagyok. Ilyenkor bánom nagyon, hogy elköltöztem. De szerintem összeszedem magam és elmegyek a nagymamámhoz. Ő mindig csak etetne. Nagyon jól főz. Ha nem ehetek a húsleveséből, akkor egész héten kész vagyok. Nagypapámmal is már régen beszélgettem... Elmegyek, és megmutatom nekik az új klipem. Előre látom, hogy kiakadnak azon, hogy miért kapkodják a képet. :) Most jött be tesóm, ő már megmutatta... és mi volt az első reakció? Miért kapkodják így? :) Na így lenne ötösöm a lottón!!! :)

Megyek felderítem a terepet kaja ügyben. :)  Pusz mindenkinek!Írta: Lola18
Címkék: 23
Értékelés: 3.99997 Hozzászólások: ()
2007-05-03 15:45:27

Szabadnap, mini bölcs

Ebben a pár napban nem is gondoltam a vizsgáimra, de Apum azért tett róla, hogy ne felejtsem el teljesen. :-) Holnap este hétre megyek be a sulimba megbeszélni az igazgatómmal, hogy miből és mikor vizsgázom. Még nem tudom, hogy pontosan mikor fogok felelni, de már most úgy érzem, hogy nagyon elcsúsztam  a tanulással. :-) De be kell látnom, hogy a továbbtanuláshoz jó jegyek kellenek, azért meg dolgozni kell. :-)

Egyébként ma szerda van, és ezt a napot kineveztem pihenő napnak. Pedig nem lehetne, mert matekra kellett volna mennem, de most már mindegy. :-) nem hiszem, hogy egy matekóra kihagyása tovább rontaná a helyzetemet. :-) Mivel holnaptól megint sok dolgom lesz, ezért valamikor pihenni is kell. Úgyhogy ma csak tévéztem, ettem, vásároltam, meg néztem ki a fejemből. :-)

Kb. egy hete voltam Szuperbuli forgatáson. Bírom az ilyen műsorokat, mert sok ismerőssel lehet találkozni. Például találkoztam azzal a lánnyal, akivel régen nagyon sokat táncoltunk együtt. Ő most Juniornál táncol. Kicsi a világ. :-) Egyébként az ilyen forgatásokon nagyon sokat kell várakozni ( mindig van valaki, aki késik :-) ), én a várakozást eszegetéssel töltöttem. Aztán végre sorra kerültem, elénekeltem három dalt, utána még egy interjú várt rám. Ez nem volt egy szokványos interjú, inkább azokról a dolgokról szólt, amikről ritkán és nem szívesen beszélek. Még szerencse, hogy Sándor Andris csinálta, mert ő az az újságíró, akiben nagyon megbízom. Összességében úgy érzem, jól sikerült.

Olyan érdekesek az emberek. Valamelyik nap lementem vásárolni, mert már nem volt itthon semmi. Andival álltunk a pénztárnál, mikor egy nő minden köszönés vagy egyéb nélkül megkérdezte: Te vagy a Lola? Én udvarias akartam lenni, köszöntem neki, és mondtam, hogy én vagyok. Lehet, hogy ezt nem kellett volna…. Amíg fizettem és pakoltam végig azt hallgattam, hogy a tvben sokkal jobban nézek ki, kicsi vagyok és énekelgetéssel ilyen jól elvagyok. Ha visszagondolok erre, jó hogy ez az egész akkor történt, amikor nyugodt voltam és jó kedvem volt. Én is tudok türelmetlen lenni és mérges is, szóval jó, hogy nem vesztem össze vele. Másnap bementem egy másik boltba….vettem néhány dolgot (füstölőhöz) és szinte mindet megkaptam ingyen… kiderült, hogy a tulajdonos szeret. :-) 

Apukámmal valamelyik nap otthon beszélgettünk. Előadtam neki, hogy sorozat-függő vagyok. Őt ez nem lepte meg, sőt felhívta valamire a figyelmem: amikor négyéves voltam, még durvább volt  a helyzet. A Dallas c. sorozat egyik részét sem tudtam kihagyni. Már olyannyira függő voltam, hogy egyszer még fürödni sem akartam. Ennek az lett  a vége, hogy volt egy aranyos kis gyerekkádam, azt apukámnak be kellett vinnie a  nappaliba, megtölteni, engem beletenni, majd egy törölközővel letakarni, hogy a sorozat végéig ne fázzam. :-) Szerintem ez azért már nem normális dolog. :-)  Ez az egész sorozatosdi azért jutott eszembe, mert ma délután láttam azt  a sorozatot, amiben az  a beszélő autó van . :-) Erről meg eszembe jutott, hogy 5 évesen David Hasselhoff poszterem volt. Amikor elszakadt, nagy tragédiaként éltem meg…de hamar kihevertem és rákattantam a vízilabdázókra. Ez elég sokáig tartott, de utána új kedvencem lett, a Forma 1. Ez máig megmaradt. :-) 

Nemsokára forgatjuk az új klipem. Már voltam is próbán, mert nagyon úgy tűnik, hogy táncolni fogok benne. Már nagyon várom a forgatást. Aztán ha leforgattuk, gyorsan vizsgázni kéne, mert csak utána mehetek az énektanár nénimhez, Janulához.  Már annyira hiányoznak az énekórák. De ez nem is baj. Legalább emiatt gyorsan letudom a  vizsgáimat. :-)

Most már megyek, ráveszem a tesómat, hogy főzzünk valamit. Bár lehet nem őt kéne, mert a múltkor megfőzte a mikróban az epret… :-) Bár ő ezt tagadja, azt állítja, csak ki akarta olvasztani… :-) Andi érdekes lányka… múltkor azt mondta nekem, hogy szerinte véget ért a gyerekkorom. Mikor megkérdeztem, hogy miért mondja ezt, a válasza ez volt: megetted a csokitojást, de nem nézted meg az ajándékot…én komolyan nem értem, hogy jutnak ilyenek az eszébe… :-) Na de mindegy is. Most már tényleg megyek, sok dolgom van még.

Legyetek jók, mindenkinek sok sikert az érettségihez meg a vizsgákhoz!!!! Pusz!Írta: Lola18
Címkék: 23
Értékelés: 3.64486 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

Lola ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Mától saját blogom lesz. Minden olyat leírok, ami számomra nagyon fontos. Énekesnő. Lemezei: Élj a mának (2007) Álomtánc (2005). Elismerések: VIVA Comet közönségdíj, Popcorn - év énekesnője, a Jetix Tv - év énekesnője, Bravo Otto - év énekesnője közönségdíj.

ÜZENŐFAL

2008-06-30 22:38:24 Gólya "Oly bölcs a szív, s ha más irányba téved, A vágyak színes tengerén, ..... ... ....! " ... maradna rá,Lola?

2008-06-30 17:32:37 Mariahforever91 Szia Lola!
Én nem nemtartozom a "Lola fan" klubhoz.
Hanem csak azért írok mert szeretnék neked gratulálni az essig elért sikerekhez és a kiadott albumokhoz.Eléggé jó hangod van és sztem még sok-sok jó és rossz élményed lesz még a karriered során.
És nagyon figyelj az újságírók kérdéseire mert eléggé kiszámíthatatlanok,rosszul járt már velük a kedvecn énekesem is Mariah Carey.Lényegében annyit szeretnék mondani h ne érjen annyi sok szerencsétlenség mint a kedvencemet,de viszont érjen is annyi siker mint őt érte.
Szia pusz!
Sac

2008-06-30 17:07:45 Szabcsy Szia lola!
Nagyon jó volt a Dunakiliti koncerted edigieken amiken voltam ez volt a legjobb kivéve a nagykoncid az volt a legtutibb!!!!!:D
Köszönöm,hogy megdicsérted a csuklószorítómat!!:P!
És kössz,hogy névre szólóra írtad alá Lolás füzetemet!
Puxi!
Szia!
Üdv:Szabcsy!

2008-06-30 12:09:14 Taschek Norbert Szia Lola,nagyon tetszik ahogy énekelsz,nagyon szép hangod vagy és te magad is gyönyörű vagy.Csak így tovább sok sikert a továbbiakban neked.Kivánom hogy a csúcsok csúcsára jussál.Szia

2008-06-30 12:00:04 szilvi szia Lola! nagyon jó vagy,te vagy a kedvencem.alig várom a 3.lemezedet:)

2008-06-29 11:42:28 Szabi és Móni Szia lola ! Tegnap juni 28.-án tökjó volt a koncid naon jol éreztuk magunkat annyit kiábáltunk hogy elment a hangunk de egyszer halászira is jöhetnél vagy óvárra nagyon jo volt köszi lola!!!!!!

2008-06-27 20:17:09 Edina Szia Lola!
Nagyon jól szerepeltél a cometen! Légyszi írj a blogodba, hogy mi történt veled mostanában! Üdv: Edina

2008-06-24 15:55:48 Kata Lola csak enyi imádom aszámaiadat

2008-06-23 20:12:02 Száraz Nikolett Szia Lola! Néztem a Viva tv-n a VIVA COMET 2008-as gálát és nagyon jó volt te előadásod! Az e-mailomra nem tudod elküldeni az autógramm címed?? Ha meg tudod adni ( valóra váltod egy álmom ) !!! Nagyon szeretlek LOLA !!!!!!!!! (L)
CcUuPp:Száraz Nikolett ( e-mailom:szaraz96@freemail.hu)

2008-06-23 15:02:01 Szandra sziasztok én azt szeret ném tud ni hogy igaz e az persze szerintem nem mert az egyik oldalon az volt írva hogy lola beteg http://www.loola.mlap.hu
vagyis az hogy ki kell venni a petefészkét meg ilyenek.

2008-06-22 22:40:06 kaoszman Hello! Voltam Villamosnapon, és nagyon tetszett a fellépésed Lola! Így tovább.!

2008-06-22 15:54:13 HardRic http://kepfeltoltes.hu/080622/Cucc017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ezt én csinálam rólad!
Jó, bár rövid volt a koncert Balassagyarmaton!

2008-06-22 13:14:46 domi szia lola. te vagy a kedvencem minden sztár közül!!!!!majd beszélünk az iwiw-en ha rá érsz????!!!!

2008-06-22 10:08:39 Patocskai Rita helloLola!Te hogyan lettél sztár? Én is aza akarok lenni, de nem tom hogyan kezdjek hozzá.Segíts!

2008-06-21 14:36:22 Tóth Bianka Szia Lola!Nem tudom hogy emlékszel e rám de taéiztunk az Aréna Plázában.Adtam neked egy könyvet amit rólad írtam.És érdekelne a véleményed.Léci írd bele a blogodba.Köszi Bia

2008-06-21 03:03:33 Parragi Dóra Na szijja! Te is most érettségiztél ojj de jó. =) én detto. =) Szóbeli milyen lesz? Rég láttalak. Örülök, hogy így befutottál! Sok sikert! Vagyis ezt nem szabad. Kéz és lábtörést! =)) Ha van kedved majd dumálhatnánk vmikor. =))) Pusszmák (Dóri a tanodából=)

2008-06-20 13:42:49 Eszti Szia Lola!! nagy rajongód vagyok!!:)
amúgy mi az ifazi neved?? VÁLASZOLJ!

2008-06-18 09:39:38 Lola baby Szia Lola!Ott voltam a mélykúti koncerteden és nagyon jó volt!Remélem emlékszel rám!Én vagyok az aki kért tőled puszit!Csak te nem adtál:((sajnos)Na puszóka Szia!

2008-06-17 23:17:16 wobe szia lola!
viva cometen odamentem hozzád, és azt mondtam, hogy nem szeretlek, de aztán odajöttél hozzám későb, és megkérdezted, hogy mért nem... nem tom mért, de nagyra tartom ezt a gesztust, és bár a zenéd még mindíg nem a kedvencem comet óta mint ember nagyott nőttél a szememben! sajnálom, ha valaha előítéletem volt rólad, már látom, hogy tök jó fej vagy!

2008-06-16 22:03:48 Lola(VIP) Sziasztok!Köszönök mindent,nagyon sok erőt adtok nekem...remélem nem fogtok ezután sem csalódni bennem..sok puszi..Lola

© StoryOnline 2007