VÁLASSZ: -

2007-04-19 16:54:11

Életem egyik legszebb hete

Hol rengeteget beszéltem, hol nagyon hallgattam. Olyan három körül megérkezett Géza (a fodrász), és nekilátott  a hajamnak. Elég vad lett, de nekem nagyon tetszett. Ekkor már azt hiszem teljes transzban voltam.. :) Mindenki igyekezett elterelni a figyelmem, de sajnos nem jött össze. Négykor szóltak, hogy próbálni kellene. Mikor leértem a színpadhoz, épp a Tokio Hotel beállását hallgatta mindenki. Kicsit nézelődtem, meg hallgatóztam (meg kell mondjam élőben is nagyon jól szólnak), aztán a felesleges energiámat levezettem Ákoson. Ő az én turnémenedzserem. Bármikor lehet ütni, mert valamiért nem fáj neki . :) Na, de egyszer csak én következtem. Nagyon jó volt a próba, csak picit megijedtem, mikor a német technikusok közölték, hogy ne nagyon mozogjak a színpadon, mert az eleje elég instabil. A beállás után kicsit megnyugodtam...

Nemsokára a sminkes Ági is megérkezett, és kezelésbe vett. Nehéz dolga volt, mert nem tudtam nyugton maradni. :) Mire teljesen elkészültem háromnegyed hét lett. Valaki szólt, hogy le kellene menni, ezért el is indultunk. A lépcsőházat egy üvegajtó választotta el a csarnoktól. Itt kinézve az egész közönséget láttam. Egy pillanatra elgondolkodtam azon, hogy visszafordulok . :) De nem volt rá lehetőségem, mert hát mégiscsak ki kellett menni. Ahogy kiléptem, egy teljesen más légkör fogadott. Körülbelül 50 métert kellett sétálni a színpadhoz a közönség előtt. Alig tettem meg pár lépést mikor hatalmas sikítozást és kiabálást hallottam. Először nem tudtam mire vélni, aztán rájöttem, hogy örülnek nekem. :) Az első dal a Tarnsvision  Vamp feldolgozás volt. Azt hiszem jól választottunk, mert már az elején hatalmas buli volt. Éreztem, hogy nem lesz probléma. A koncert végére pedig már ahhoz is hozzászoktam, hogy ájult gyerekeket szednek ki a közönségből... Összességében nagyon jó buli volt. Köszönöm Mindenkinek!!! A Közönségnek is!

Körülbelül 2 órával a koncert után, találkozhattam a TH- val. Nagyon mosolygósak és közvetlenek voltak. Csináltunk egy képet, aztán mindenki ment a dolgára. :)

Mivel mostanában sok dolgom volt és kicsit elfáradtam, ezért pár napot csak pihentem. Vasárnap például libegőzni voltam, Tibivel (menedzserem), Gabival és Zsoltival (Groovehouse). Rájöttem, hogy jó dolog ez a libegő, ha legyőzöd a halálfélelmed. Utána még kajáltunk egyet a Liszt Ferenc téren. Picit hideg volt, úgyhogy egy zöld plédet terítettem magamra, amiben nagyon furán festhettem, mert a sapkám is zöld volt. Mindegy, a környezetem egy idő után megszokta a látványt. :) Hú, mielőtt elfelejtem, kedden voltam a Rómain Tibivel, Viktorral, Ádámmal és Gabival (Unique). Gabi roppant szórakoztató. Picit fáradt volt, úgyhogy közölte, hogy a mai beszélgetésünkből ő csak befogad. :) Aznap este olyat tettem, amit körülbelül 8 éve nem.... Halat ettem... Igen... Én halat ettem. És nem is egy picit, hanem egy egészet, és nagyot. :) Pedig nem is szeretem. De mivel nem volt hal íze, azért megettem.

Azt hiszem eléggé megfázhattam a Rómain, mert szerda reggel úgy ébredtem, hogy nem tudtam megszólalni... Ritkán vagyok nyűgös, de ha a torkom fáj, azt valahogy nem tudom elviselni... Na, de minden rosszban van valami jó, így nem kellett matekra mennem. Mégsem lehetek annyira buta gyerek, hogy megfertőzzem a tanáromat. :)

Most pont azon gondolkodom, hogy mit is csinálok a hétvégén... Úgy rémlik, hogy megyek Szlovákiába... Az sem lesz rövid út. Na, de ami a lényeg, most jön értem apum és elmegyünk a  nagyszüleimhez. Ígérem, igyekszem gyakrabban írni. :) Mindenkinek szép hetet és mindenki vigyázzon magára! Pusz!!!

 Írta: Lola18
Címkék: 13
Értékelés: 4.03922 Hozzászólások: ()
2007-04-06 14:31:30

Kedden TH koncert! Már nagyon készülök!

El sem tudjátok képzelni, hogy milyen jó, amikor az ember mögött megszólal egy élő zenekar. Egyébként a műsorban nagyrészt az új lemezemről fogok énekelni, de lesznek feldolgozások is. A dalok következő sorrendben jönnek majd egymás után:


1, Baby I don't care
2, Hallja meg a világ
3, Mozdulj már!
4, Élj a mának!
5, Ez az amit...
6, U & Ur Hand

Furcsa, mert a comet után nagyon sokan kérdezték tőlem, hogy milyenek a fiúk...honann tudhatnám? :) leírom amit láttam...egyszer láttam Tomot és megállapítottam milyen magas...aztán láttam Billt, aki még magasabb. Mindketten nagyon komolyak voltak. Georg meg Gustav  kijött néha az öltözőből. Azt hiszem  a főpróbán Georg zenét hallgatott, Gustav meg nevetgélt az egyik testőrrel. Tom és Bill nagyon el voltak tűnve. Ennyit láttam belőlük. :)

Magyarországra valmiért nem hoznak előzenekart, ezért innen kellett valakit kereseni. Örülök annak, hogy engem választottak. :) Láttam már a színpadtervet is..annyit elmondhatok, hogy hatalmas lesz a színpad és biztos nagyon látványos lesz a műsor is. Nagyon örülök ennek a fellépésnek mert így legalább bemutathatom az új lemezem dalait. A lemez ugye nemrég jelent meg :) . Egész pörgős lett, úgyhogy nagyon lehet rá bulizni. :)

Furcsa dolog történt velem. Pillanatnyilag a harmadik középsulimba járok (innen már nem szeretnék eljönni) . Volt valami iskolai rendezvény éls meghívtak énekelni. Eddig hozzá voltam szokva, hogy a saját iskolámban nem nagyon kell magam mutogatni, mert annak nincs jó vége...de ide bementem és örültek nekem. Sokan nem is tudták, hogy odajárok. Annyira kedvesek voltak. Énekeltem három dalt és végig bulizták az egészet. Aztán a végén kaptam az igazgatótól egy csokor virágot. Lehet, hogy furcsán hangzik, de azt éreztem, hogy itt büszkék rám és örülnek nekem.  Pedig van velem gond rendesen. De aranyosak mert nem azt nézik, hogy nehezíthetnék meg a dolgaim, hanem azt, hogyan segíthetnek. Nagyon jól éreztem magam.

Tegnap jártam a StoryOnline jósnőjénél. Majd hamarosan olvashatjátok is. :) Nagyon jó dolgokat mondott nekem. Elég rossz kedvem volt, de felvidított. Ha csak a fele bejön én boldog leszek :)

Tegnap elhatároztam, hogy fogyózom egy kicsit. Ennek az lett a vége, hogy kikötöttem abban az étteremben a menedzseremmel, ahol egy bizonyos összegért annyit eszel, amennyit akarsz. Azt hittem nem élem meg a reggelt. :) Rengeteget ettünk...szóval  a fogyókúrának annyi..:)

Ma nincs sok programom. Viktorhoz megyek délután énekelni. A TH koncert miatt. Gyertek minél többen! Jó buli lesz! pusz!Írta: Lola18
Címkék: 21
Értékelés: 3.64197 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

Lola ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Mától saját blogom lesz. Minden olyat leírok, ami számomra nagyon fontos. Énekesnő. Lemezei: Élj a mának (2007) Álomtánc (2005). Elismerések: VIVA Comet közönségdíj, Popcorn - év énekesnője, a Jetix Tv - év énekesnője, Bravo Otto - év énekesnője közönségdíj.

ÜZENŐFAL

2008-06-30 22:38:24 Gólya "Oly bölcs a szív, s ha más irányba téved, A vágyak színes tengerén, ..... ... ....! " ... maradna rá,Lola?

2008-06-30 17:32:37 Mariahforever91 Szia Lola!
Én nem nemtartozom a "Lola fan" klubhoz.
Hanem csak azért írok mert szeretnék neked gratulálni az essig elért sikerekhez és a kiadott albumokhoz.Eléggé jó hangod van és sztem még sok-sok jó és rossz élményed lesz még a karriered során.
És nagyon figyelj az újságírók kérdéseire mert eléggé kiszámíthatatlanok,rosszul járt már velük a kedvecn énekesem is Mariah Carey.Lényegében annyit szeretnék mondani h ne érjen annyi sok szerencsétlenség mint a kedvencemet,de viszont érjen is annyi siker mint őt érte.
Szia pusz!
Sac

2008-06-30 17:07:45 Szabcsy Szia lola!
Nagyon jó volt a Dunakiliti koncerted edigieken amiken voltam ez volt a legjobb kivéve a nagykoncid az volt a legtutibb!!!!!:D
Köszönöm,hogy megdicsérted a csuklószorítómat!!:P!
És kössz,hogy névre szólóra írtad alá Lolás füzetemet!
Puxi!
Szia!
Üdv:Szabcsy!

2008-06-30 12:09:14 Taschek Norbert Szia Lola,nagyon tetszik ahogy énekelsz,nagyon szép hangod vagy és te magad is gyönyörű vagy.Csak így tovább sok sikert a továbbiakban neked.Kivánom hogy a csúcsok csúcsára jussál.Szia

2008-06-30 12:00:04 szilvi szia Lola! nagyon jó vagy,te vagy a kedvencem.alig várom a 3.lemezedet:)

2008-06-29 11:42:28 Szabi és Móni Szia lola ! Tegnap juni 28.-án tökjó volt a koncid naon jol éreztuk magunkat annyit kiábáltunk hogy elment a hangunk de egyszer halászira is jöhetnél vagy óvárra nagyon jo volt köszi lola!!!!!!

2008-06-27 20:17:09 Edina Szia Lola!
Nagyon jól szerepeltél a cometen! Légyszi írj a blogodba, hogy mi történt veled mostanában! Üdv: Edina

2008-06-24 15:55:48 Kata Lola csak enyi imádom aszámaiadat

2008-06-23 20:12:02 Száraz Nikolett Szia Lola! Néztem a Viva tv-n a VIVA COMET 2008-as gálát és nagyon jó volt te előadásod! Az e-mailomra nem tudod elküldeni az autógramm címed?? Ha meg tudod adni ( valóra váltod egy álmom ) !!! Nagyon szeretlek LOLA !!!!!!!!! (L)
CcUuPp:Száraz Nikolett ( e-mailom:szaraz96@freemail.hu)

2008-06-23 15:02:01 Szandra sziasztok én azt szeret ném tud ni hogy igaz e az persze szerintem nem mert az egyik oldalon az volt írva hogy lola beteg http://www.loola.mlap.hu
vagyis az hogy ki kell venni a petefészkét meg ilyenek.

2008-06-22 22:40:06 kaoszman Hello! Voltam Villamosnapon, és nagyon tetszett a fellépésed Lola! Így tovább.!

2008-06-22 15:54:13 HardRic http://kepfeltoltes.hu/080622/Cucc017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ezt én csinálam rólad!
Jó, bár rövid volt a koncert Balassagyarmaton!

2008-06-22 13:14:46 domi szia lola. te vagy a kedvencem minden sztár közül!!!!!majd beszélünk az iwiw-en ha rá érsz????!!!!

2008-06-22 10:08:39 Patocskai Rita helloLola!Te hogyan lettél sztár? Én is aza akarok lenni, de nem tom hogyan kezdjek hozzá.Segíts!

2008-06-21 14:36:22 Tóth Bianka Szia Lola!Nem tudom hogy emlékszel e rám de taéiztunk az Aréna Plázában.Adtam neked egy könyvet amit rólad írtam.És érdekelne a véleményed.Léci írd bele a blogodba.Köszi Bia

2008-06-21 03:03:33 Parragi Dóra Na szijja! Te is most érettségiztél ojj de jó. =) én detto. =) Szóbeli milyen lesz? Rég láttalak. Örülök, hogy így befutottál! Sok sikert! Vagyis ezt nem szabad. Kéz és lábtörést! =)) Ha van kedved majd dumálhatnánk vmikor. =))) Pusszmák (Dóri a tanodából=)

2008-06-20 13:42:49 Eszti Szia Lola!! nagy rajongód vagyok!!:)
amúgy mi az ifazi neved?? VÁLASZOLJ!

2008-06-18 09:39:38 Lola baby Szia Lola!Ott voltam a mélykúti koncerteden és nagyon jó volt!Remélem emlékszel rám!Én vagyok az aki kért tőled puszit!Csak te nem adtál:((sajnos)Na puszóka Szia!

2008-06-17 23:17:16 wobe szia lola!
viva cometen odamentem hozzád, és azt mondtam, hogy nem szeretlek, de aztán odajöttél hozzám későb, és megkérdezted, hogy mért nem... nem tom mért, de nagyra tartom ezt a gesztust, és bár a zenéd még mindíg nem a kedvencem comet óta mint ember nagyott nőttél a szememben! sajnálom, ha valaha előítéletem volt rólad, már látom, hogy tök jó fej vagy!

2008-06-16 22:03:48 Lola(VIP) Sziasztok!Köszönök mindent,nagyon sok erőt adtok nekem...remélem nem fogtok ezután sem csalódni bennem..sok puszi..Lola

© StoryOnline 2007