VÁLASSZ: -

2007-03-28 10:57:46

Halihó! Elég rég írtam már...

Esztivel azt hiszem, hogy legalább 8 évet együtt táncoltunk. Furcsa ahogy ő reagál a körülöttem történő dolgokra. Egyáltalán nem foglalkozik vele. :) Vicces volt, mert épp vásárolni voltunk és ő ruhát próbált, amikor oda jött hozzám az egyik eladó, hogy szeretne egy aláírást a húgának. Érdekes helyzet volt mert épp félig  próbafülkében voltam én is. De Eszti annyira nevetett az egészen, hogy én sem lettem mérges. Amikor vele vagyok akkor tényleg minden olyan mint régen. Nem mintha panaszkodnék - mert csodálatos dolgok történnek velem - de jó néha kikapcsolni.

A hétvégén voltam Salgótarjánban. Én ilyet még nem láttam. Rendeztek egy versenyt, ahol gyerekek utánozhatták a kedvenc előadójukat. Egyszer csak kilépett a színpadra egy 5 éves kisfiú és előadta Michael Jacksontól a Billie Jeant. Elképesztő volt. Hogy lehet valakinek 5 évesen ilyen mozgása?! Aztán én is felléptem a rendezvény végén... Nagyon jól éreztem magam, csak egy dolog nem fér a fejembe: egy idő után már nagyon sok gyerek volt a színpadon... ami nem baj, csak annak is megvan a maga ideje, hogy nekik mikor kell ott lenni, és nekem nagyon úgy tűnt, hogy ez ellen senki nem akar semmit sem tenni. Szegény Ákos mentette meg a helyzetet (ő a turnémenedzserem). Látta milyen kétségbeesett arcot vágok és elkezdte a gyerekeket leszedegetni a színpadról. Ez elég hatásosra sikerült, mert hogy is mondjam... Ákos elég nagyra nőtt emberke :) Körülbelül 5 percig megint rend volt. :) Aztán lejöttem a színpadról, addig ajándékokat adtak át. Majd még egyszer vissza kellett mennem a gyerekekkel énekelni. Na, ekkor már mindenki a színpadon volt. Vicces helyzet alakult ki, mert a picúrok körülöttem álltak, és mivel én sem vagyok túl nagy, szerintem a közönség csak nagyon sok gyereket látott a színpadon. :)

A fellépés után Gabiékhoz mentem aludni, mert már elég rég voltam náluk. A változatosság kedvéért 24-et néztünk. Másnap fotózásra kellett mennem, de nekem arról senki sem szólt, hogy óraátaállítás van :( - úgyhogy sikerült elaludnom. Arra ébredtem, hogy csörög a telefonom és Tibi (a menedzserem) hív, hogy megérkezett. Én meg nem értettem, hogy hogy lehet. Hiszem még csak 9.30 volt és 10.30-at beszéltünk. A vége az lett, hogy 10 perc alatt összekaptam magam. A fotós nagyon jófej volt, egyáltalán nem haragudott. Azért én elég rosszul éreztem magam, mert ilyet nem szoktam csinálni.

Viszont van olyan, ami gyakrabban előfordul... Van nekem egy nagyon kedves matektanárom. Ő az, aki elhiteti velem, hogy képes vagyok a lehetetlenre:). Ami nálam nem más, mint a matematika nemes tudományának elsajátítása. :) Ági néninek nem tudom, hogy van még hozzám türelme. Amikor tanulunk, igyekszem odafigyelni és nem másról beszélni, de van amikor elfelejtek elmenni. Ez általában akkor fordul elő, amikor sok dolgom van és kicsit összefolynak a napok. Most megint ez történt... Felkeltem reggel, átgondoltam, hogy mit is kell ma csinálnom. A matekot valahogy elfelejtettem. Szerintem az agyam valahogy tudat alatt minden információt töröl, ami a matekkal kapcsolatos :). De nem elég, hogy nem mentem el, telefonálni is elfelejtettem. Kb. 2 nap múlva esett le, hogy már megint elfelejtettem. Ilyenkor következik az, hogy összeszedem minden bátorságom és felhívom Ági nénit. Felhívtam, és holnap megyek! Sőt, még a határidő naplómba is beírtam. Amit egyébként most vettem, mert szerintem nem árt, ha kicsit rendszerezem az életem. Itt az ideje :). 

Most már a tanulásnak is itt az ideje, ahogy látom, úgyhogy most előveszem a törikönyvem és nekiesem a tételeknek. Mindenki legyen nagyon jó és tanuljátok helyettem is a matekot. Mert a matekóra ünnep!:) Ezt még egy régi tanáromtól hallottam. Na pusz!Írta: Lola18
Címkék: 41
Értékelés: 3.41147 Hozzászólások: ()
2007-03-22 10:14:38

Nagyinak nem tetszett a körmöm

Arra is rájöttem, hogy elég, ha indulás előtt 20 perccel kelek...még így is időben elkészültem. :) Na, de amikor ott végeztem, elmentem Esztihez. Ő egy nagyon régi barátnőm, az egyik legjobb:) Kicsit punnyadtunk, meg ettünk, aztán elmentünk vásárolni. A legviccesebb dolog amit vettem az egy Mickey egeres nyaklánc:) De az a lényeg hogy nagyon jól éreztük magunkat. Sőt! Szerdán és csütörtökön és náluk leszek:)

Nem hiszitek el, hogy nálunk milyen egy vasárnapi ebéd...nagyon ritkán van együtt a család, így vasárnaponként elszabadul a pokol. Miközben én arról beszéltem, hogy mennyire éhes vagyok, és próbáltam apumat kikönyörögni a tv elől (mert ugye nélküle el sem kezdünk enni) a nagymamámtól folyamatosan azt hallgattam, hogy hogyan lehet ilyen körmökkel élni..és különben is annyira gusztustalan. :) Tényleg az volt mert elég béna vagyok, és csak a bal kezem tudom kifesteni...úgyhogy meg kellett várnom tesóm barátnőjét, hogy megcsinálja. na mind1. A tesóm is beszélt valamiről, de nálunk szokás, hogy nem figyelünk egymás mondandójára:) A nagypapám általában az egész jelenethez annyit tud hozzáfűzni, hogy beszéljünk már egy kicsit lassabban, mert nagyon durván hadarunk. Ezeket a vasárnapokat mindig annyira várom. Az én nagymamám húslevese a legfinomabb a világon.:)

Igazán pofátlannak találom a mobilszolgáltatókat. Állandóan túlfizettetik az ember nagyon rossz indokokkal, és még azt is elérik, hogy teljesen hülyének érezzem magam. NA, elmondom mi történt... Általában elég sok a számlám, amit mindig rendesen be is fizetek. Na de, valami keretet túlléptem( de milyen keretet?), és ezért valami hóközi befizetésre kértek. Egy smsben!!! Na ennek az lett a vége, hogy teljesen kimenta fejemből és egyszer csak kikapcsolták a telefonomat. Hogy én milyen mérges lettem...Bementem az üzletbe, hogy rendezzem a dolgokat, ugyanis én mindent befizettem, csak lassú a posta. Leakartam kérni az egyenlegem , erre közölték velem, hogy ez nem márkaüzlet, nem tudják lekérni. Hallottatok már ilyet? Aztán teljesen hülyét csináltam magamból...nem tudtam a saját telefonszámom:) De nem elég ha az tudja aki hív? Telefonszámot is úgy szoktam cserélni, hogy megcsörgetem az illetőt. Légyszi, ne nézzetek hülyének, vannak ilyen dolgaim:).

Elég érdekes tesóm van..hogy is fogalmazzak ....nagyon szeret netezni. Tudjátok mit csinál?:) Emaileket ír, közben msnezik, telefonál és a tvt is nézi. Nekem mindig azt mondja, hoyg a figyelemmegosztást gyakorolja:) Valamelyik reggel úgy ébresztett, hoyg felhívott telefonon!!!De egy lakásban lakunk:) Ezek után eldugom előle a számítógépes játékaimat, mert ha azokra is ennyire rákattan, nekem végem. De amúgy cuki meg imádom, csak lekéne szakadnia a netről:) És ha ezt elolvassa engem ki fog nyírni:)

Voltam Gyöngyösön fellépni. Nagyon jó volt, mert eljött az apukám meg a tesóm is megnézni. Rég volt már ilyen. Picit izgultam is miattuk:) na jó, nem picit...Én voltam az egyetlen fellépő és annyira jó érzés volt, hogy az a sok ember miattam jött el. Erről jut eszembe! Olyan jó, hogy ilyen sokat írtok nekem! Nagyon köszönöm a hozzászólásokat! Igyekszem én gyakrabban írni, csakhát mindig közbejön valami. Pl. a tanulás..jaj. Mostmár nagyon kell igyekeznem, mert jó vizsgákat szeretnék!Még jó, hogy én csak sorozatfüggő vagyok...képzeljétek csak el...tesómnak mikor lenne ideje tanulni?:)

Na legyetek nagyon jók, írjatok még sokat! Majd megpróbálok válaszolni is! Pusszancs!Írta: Lola18
Címkék: 18
Értékelés: 4.09998 Hozzászólások: ()
2007-03-13 11:55:34

Miért baj, hogy barna vagyok?

Szóval nyolcra mentem suliba. Ez a régi sulim Hatvanban. Vizsgák előtt be szoktam menni  a régi töri tanár nénimhez, aki nagyon sokat segít nekem. Asszem, ő komolyan sajnálta, hogy eljöttem. Hiába értem oda pontosan (ami nehéz volt mert 7-kor keltem és még  hajat is mostam), nyolctól értekezlet volt. Úgyhogy kilencig várhattam. De nem volt baj, addig büfé fakton voltam. :) Utána meg tanultam is. Végül annyira jól éreztem magam, hogy kettőig bent maradtam. :) Minden olyan volt mint régen. A büfében még ki is szolgáltam...:)

Olvastátok a velvetet?  A lényeg az, hogy valami népszerűségi versenyt tartottak, és én nyertem. Erre valami újságíró leírja, hogy milyen gáz az, hogy az első 10-be csak barnák kerültek. A cikknek valami olyan címe volt, hogy az unalmasság varázsa. Kelemen Annát izgalmasabbnak találta nálam az újságíró. Valamiért van egy olyan érzésem, hogy a hölgy, aki írta (mert szerintem az ), nem túl fiatal és szőke. Szabó Erikát is lehúzta meg Hámori Gabriellát is...mind1. Csak ebben az a gáz, hogy megkérik az embereket, hogy szavazzanak és a végén jól letolják őket. Kelemen Annával meg semmi bajom, de asszem, ő más téren izgalmas. :) Elnézést azért, ha valakit zavar az, hogy lényeges dolgokról szeretnék beszélni az interjúkban. :)

Láttam az újságokban a legújabb Britney babát...esküszöm nem normálisak az emberek. És megveszik! Nem csodálkozom, hogy Britney kivan. Még a botlásaiból is üzletet csinálnak. Szegényke...

Megnéztem a hozzászólásokat. Köszi Mindenkinek, hogy írt! Vivien írta, hogy színésznő akar lenni, de nem hisznek benne. Én énekes akartam lenni, és tudod hányan nem hittek bennem? Mégsem keseredtem el. Egyébként engem is érdekel a színészet. Csak nekem a musicalszínészet tetszik nagyon. Érettségi után azt szeretném tanulni. De addig még van egy kis időm.

Lehet, hogy viccesen hangzik, de mostanában visszatértem a hatvani életbe:). Megint sokat mászkálok ide-oda a barátnőimmel, és annyira jól érzem magam. Már nagyon hiányoztak. Csütörtöktől nekik szünet van, úgyhogy onnantól csinálunk valami jó kis programot. :) Velük annyira felszabadult tudok lenni. Azt hiszem valamikor Crystal koncertre is megyünk.

Mindig elalszok a törikönyvvel a kezemben... ma is délután hív apukám, hogy menjek haza húslevest enni (az én nagymamám levese a legfinomabb a világon), és pont felébresztett. Utána vissza is kellett hívnom, mert annyira kómás voltam, hogy nem emlékeztem arra, hogy miért is hívott. Pár nappal ezelőtt pedig este szintén tanultam...majd hajnalban arra ébredtem, hogy a törikönyvet ölelgetem. Nem volt kellemes élmény. :) Ti szoktatok könyvekkel aludni? Egyébként mikor pici voltam még a párnám alá is könyvet raktam, hogy okos legyek. Lehet, hogy most is megpróbálhatnám. :) Sajnos vészesen közelednek a vizsgáim...ami  miatt pedig tanulni kéne...de ami nem megy azt nem kell erőltetni :)

Nem akarok túlozni, de ma vagy másfél liter kólát megittam. Nem mondanám, hogy jól érzem magam. Ennél már csak az volt jobb, mikor egyszer mentem reggel az RTL-be, és nagyon nem tudtam felkelni. Gondoltam megiszom egy energiaitalt...hajnali félnégykor! :S Ti ne próbáljátok ki! Apum jött értem  és szegény megijedt tőlem. Azt hitte valaki betörte az orrom... Tényleg ne próbáljátok ki!

Na megyek nézek valamit. Ma nincs jó sorozat a tv-ben, de szerencsére van Szívek szállodája-dvdm. Régen még Rory Gilmore is akartam lenni...skizofrén gyerek voltam én . :)

Írjatok még nekem! Pusz, ja, és gyertek minél többen a hétvégi dedikálásokra.  Illetve szavazatok rám minél többen a Popcorn-díjra!!Írta: Lola18
Címkék: 68
Értékelés: 3.98906 Hozzászólások: ()
2007-03-11 18:02:00

Végre jó idő van!

Azon gondolkodom, hogy milyen jó lenne kirándulni vagy egy picit elutazni. A hétvégén voltam Szegeden és annyira megtetszett, hogy meg is kérdeztem tesómat, hogy lemegyünk-e pár napra. Nagyon szép város. Csak pár órát voltunk lent, de már az is nagyon feltöltött. Voltunk halászcsárdában is, ahol én alig tudtam valamit enni. Nem szeretem a halat és szinte csak az volt... persze ez érthető, mivel halászcsárda:). Egyébként a halat kiskorom óta nem szeretem. Nagypapám nagyon sokat horgászott akkoriban, és mikor hazaért én segítettem neki megtisztítani....fúj:) Mostmár szerencsére inkább kertészkedik:)

Láttam Britneyt az újságokban. Szegény vagy nagyon bekattant, vagy megint készül valamire. Szerintem el kéne válnia, és újra kéne kezdenie a dolgokat Justinnal... Cameron most úgyis eltűnt a képből. Csak azt nem értem, hogy hogyan vághatta le  a haját, illetve hogy akarta felkötni magát...mire vannak a testőrök meg a személyzet? Nem hiszem, hogy nem tudnak vigyázni rá. Mindegy. Szerintem lesz új lemeze, ami nagyon jó lesz.

Rájöttem valamire: szerintem sorozatfüggő lettem. Imádom a 24-et! És úgy csörög a telóm, mint a CTU-ban. Néha pedig Kim Bauernek képzelem magam...:) Ja és persze Szökés csengőhangom is van, úgy jönnek az sms-eim. A héten egyébként komolyan elgondolkodtam azon, hogy a terrorelhárításnál kéne dolgoznom... de szegényeknek mindig kinyírják a családját.. szóval letettem róla. Emlékszem 6 évesen még Lois Lane akartam lenni, aztán később Hermione Granger...na inkább hagyjuk:)

Egyébként borzasztó nehéz úgy blogot írni, hogy bejelentkeztem msnre...pedig kiraktam, hogy nem vagyok a gépnél. Közben még beszélgetek is, úgyhogy néha elvesztem a fonalat...

A hétvégén voltam 2 barátnőmmel bulizni. Annyira jó volt, rengeteget táncoltunk. Közben pedig megleptük azt a barátnőmet, akiről már az előzőekben is írtam. Nem  tudta, hogy Pesten vagyunk. Kicsit meglepődött amikor megjelentünk a szülinapján. De nagyon cuki volt, nagyon örült nekünk.

Azt hiszem, mára ennyi. Mennem kéne tanulni, de úgyse fogok. Inkább SZabadság Szerelmet nézek:) És megpróbálok arra nem gondolni, hogy holnap reggel nyolcra megyek suliba...jaj. Ilyen is rég volt már:). Na, pusz mindenkinek!Írta: Lola18
Címkék: 37
Értékelés: 4.39169 Hozzászólások: ()
2007-03-07 17:47:45

Halihó!

A múlt héten szinte végig stúdiózással és fellépésekkel és szereplésekkel töltöttem. Kicsit el is fáradtam. De a stúdiózást imádom, így már előre sajnálom, hogy lassan vége. Kikapcsolódásképpen filmbemutatón voltunk Gabival, majd az azt követő after partin is részt vettünk. Nagy buli volt. J

Persze a suli sem maradhat ki, szerdán még matekon is voltam. Nem mondom, hogy mindent értettem, de azért próbálkoztam! És hogy igazán jó legyen a hetem, a hétvégét az egyik gyerekkori barátnőmnél töltöttem. Tartalmas volt. J

 

Na ennyit előre.  PuszÍrta: Lola18
Címkék: 7
Értékelés: 4.06668 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

Lola ezentúl a StoryOnline olvasóival osztja meg örömeit, bánatait, és mindazt, ami a mindennapokban foglalkoztatja.

MAGAMRÓL

Mától saját blogom lesz. Minden olyat leírok, ami számomra nagyon fontos. Énekesnő. Lemezei: Élj a mának (2007) Álomtánc (2005). Elismerések: VIVA Comet közönségdíj, Popcorn - év énekesnője, a Jetix Tv - év énekesnője, Bravo Otto - év énekesnője közönségdíj.

ÜZENŐFAL

2008-06-30 22:38:24 Gólya "Oly bölcs a szív, s ha más irányba téved, A vágyak színes tengerén, ..... ... ....! " ... maradna rá,Lola?

2008-06-30 17:32:37 Mariahforever91 Szia Lola!
Én nem nemtartozom a "Lola fan" klubhoz.
Hanem csak azért írok mert szeretnék neked gratulálni az essig elért sikerekhez és a kiadott albumokhoz.Eléggé jó hangod van és sztem még sok-sok jó és rossz élményed lesz még a karriered során.
És nagyon figyelj az újságírók kérdéseire mert eléggé kiszámíthatatlanok,rosszul járt már velük a kedvecn énekesem is Mariah Carey.Lényegében annyit szeretnék mondani h ne érjen annyi sok szerencsétlenség mint a kedvencemet,de viszont érjen is annyi siker mint őt érte.
Szia pusz!
Sac

2008-06-30 17:07:45 Szabcsy Szia lola!
Nagyon jó volt a Dunakiliti koncerted edigieken amiken voltam ez volt a legjobb kivéve a nagykoncid az volt a legtutibb!!!!!:D
Köszönöm,hogy megdicsérted a csuklószorítómat!!:P!
És kössz,hogy névre szólóra írtad alá Lolás füzetemet!
Puxi!
Szia!
Üdv:Szabcsy!

2008-06-30 12:09:14 Taschek Norbert Szia Lola,nagyon tetszik ahogy énekelsz,nagyon szép hangod vagy és te magad is gyönyörű vagy.Csak így tovább sok sikert a továbbiakban neked.Kivánom hogy a csúcsok csúcsára jussál.Szia

2008-06-30 12:00:04 szilvi szia Lola! nagyon jó vagy,te vagy a kedvencem.alig várom a 3.lemezedet:)

2008-06-29 11:42:28 Szabi és Móni Szia lola ! Tegnap juni 28.-án tökjó volt a koncid naon jol éreztuk magunkat annyit kiábáltunk hogy elment a hangunk de egyszer halászira is jöhetnél vagy óvárra nagyon jo volt köszi lola!!!!!!

2008-06-27 20:17:09 Edina Szia Lola!
Nagyon jól szerepeltél a cometen! Légyszi írj a blogodba, hogy mi történt veled mostanában! Üdv: Edina

2008-06-24 15:55:48 Kata Lola csak enyi imádom aszámaiadat

2008-06-23 20:12:02 Száraz Nikolett Szia Lola! Néztem a Viva tv-n a VIVA COMET 2008-as gálát és nagyon jó volt te előadásod! Az e-mailomra nem tudod elküldeni az autógramm címed?? Ha meg tudod adni ( valóra váltod egy álmom ) !!! Nagyon szeretlek LOLA !!!!!!!!! (L)
CcUuPp:Száraz Nikolett ( e-mailom:szaraz96@freemail.hu)

2008-06-23 15:02:01 Szandra sziasztok én azt szeret ném tud ni hogy igaz e az persze szerintem nem mert az egyik oldalon az volt írva hogy lola beteg http://www.loola.mlap.hu
vagyis az hogy ki kell venni a petefészkét meg ilyenek.

2008-06-22 22:40:06 kaoszman Hello! Voltam Villamosnapon, és nagyon tetszett a fellépésed Lola! Így tovább.!

2008-06-22 15:54:13 HardRic http://kepfeltoltes.hu/080622/Cucc017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ezt én csinálam rólad!
Jó, bár rövid volt a koncert Balassagyarmaton!

2008-06-22 13:14:46 domi szia lola. te vagy a kedvencem minden sztár közül!!!!!majd beszélünk az iwiw-en ha rá érsz????!!!!

2008-06-22 10:08:39 Patocskai Rita helloLola!Te hogyan lettél sztár? Én is aza akarok lenni, de nem tom hogyan kezdjek hozzá.Segíts!

2008-06-21 14:36:22 Tóth Bianka Szia Lola!Nem tudom hogy emlékszel e rám de taéiztunk az Aréna Plázában.Adtam neked egy könyvet amit rólad írtam.És érdekelne a véleményed.Léci írd bele a blogodba.Köszi Bia

2008-06-21 03:03:33 Parragi Dóra Na szijja! Te is most érettségiztél ojj de jó. =) én detto. =) Szóbeli milyen lesz? Rég láttalak. Örülök, hogy így befutottál! Sok sikert! Vagyis ezt nem szabad. Kéz és lábtörést! =)) Ha van kedved majd dumálhatnánk vmikor. =))) Pusszmák (Dóri a tanodából=)

2008-06-20 13:42:49 Eszti Szia Lola!! nagy rajongód vagyok!!:)
amúgy mi az ifazi neved?? VÁLASZOLJ!

2008-06-18 09:39:38 Lola baby Szia Lola!Ott voltam a mélykúti koncerteden és nagyon jó volt!Remélem emlékszel rám!Én vagyok az aki kért tőled puszit!Csak te nem adtál:((sajnos)Na puszóka Szia!

2008-06-17 23:17:16 wobe szia lola!
viva cometen odamentem hozzád, és azt mondtam, hogy nem szeretlek, de aztán odajöttél hozzám későb, és megkérdezted, hogy mért nem... nem tom mért, de nagyra tartom ezt a gesztust, és bár a zenéd még mindíg nem a kedvencem comet óta mint ember nagyott nőttél a szememben! sajnálom, ha valaha előítéletem volt rólad, már látom, hogy tök jó fej vagy!

2008-06-16 22:03:48 Lola(VIP) Sziasztok!Köszönök mindent,nagyon sok erőt adtok nekem...remélem nem fogtok ezután sem csalódni bennem..sok puszi..Lola

© StoryOnline 2007